Lounaat lähelläsi

Amarillo, Kuopio

11:00 - 13:00
Kirjastokatu 10, Kuopio
  • Lohta, sitrus-perunapyreetä, lämpimiä kasviksia ja paprikamajoneesia 10,30 €
  • Lounasburger: Original Burger 10,30 €

Rosso, Kuopio

11:00 - 13:00
Haapaniemenkatu 24-26, Kuopio
  • Valitse lohi, broilerin file, porsaan sisäfile tai kasvispyörykät. Päivän lisukkeina lohkoperunat, pippurikastike ja papu-sipulipaistos 10,00 €
    G L
  • Naudan ulkofileepihvi päivän lisukkeilla 15,00 €
    G L
  • Salaattilounas 10,00 €
  • Pizzalounas 10,00 €
Kaikki PAIKKAKUNNAN RAVINTOLAT
Presso Ykkösrasti, Kuopio

Hyvän kahvin ja lounaan ystäville!

Presso toimii Ykkösrastin S-marketin yhteydessä ravintolamaailmassa yhdessä Rosso Expressin ja Hesburgerin kanssa. Presso on lämminhenkinen ja mutkaton kahvila, jossa voit nauttia herkullisista kahveista, suussa sulavista leivonnaisista, raikkaista sämpylöistä, patongeista ja maukkaasta lounaasta joka päivä.

Ykkösrastin Pressossa tarjotaan omassa keittiössä valmistettua herkullista lounasta noutopöydästä arkisin klo 10.30-14, lauantaisin 11–15 ja sunnuntaisin 12–15. Presson viikoittain vaihtuva lounaslista pitää sisällään kotoisen maukkaita ja herkullisia makuja, ja lounaalle hankitaan raaka-aineita lähialueen tuottajilta.Lounaaseen sisältyvät ruokajuomat, leipä, levitteet ja jälkiruokakahvi. Viikonloppuisin myös jälkiruoka kuuluu lounaan hintaan. Lounaalle on kiva piipahtaa ruokatunnilla työporukalla tai koko perheen voimin.

Muistathan, että asiakasomistajana saat bonusta joka suupalasta! Kysy henkilökunnaltamme lounaspassiamme, jolla joka kymmenes lounas on ilmainen! Tervetuloa nauttimaan lähellä tehtyä lounasta!

Frans & Sophie, Kuopio
Fransmannit uudistuvat ravintola kerrallaan rennon ranskalaisiksi bistroiksi, joissa yhdistyvät rakkaus hyvään ruokaan ja siitä nauttimiseen. Ranskalainen keittiö ja kupliva elämänilo yhdistyvät Frans & les Femmes -bistroissa hurmaavalla tavalla.
Tapahtumat
27.1.2018 lauantai

Be Queerious with Miss B Puikkari Kpo La 28.1.

Puikkari

Minna Canthin katu 16, Kuopio
Vuoden ensimmäiset Be Queerious -bileet ovat täällä!

Kuopion Haalaribileet feat. ItaloBrothers Puikkari Kpo Ke 7.2.
7.2.2018 keskiviikko

Kuopion Haalaribileet feat. ItaloBrothers Puikkari Kpo Ke 7.2.

Puikkari

Minna Canthin katu 16, Kuopio
Jättikö pitkä joululoma opiskelijabileiden kokoisen aukon sydämeesi? Kaipaatko jo Puikkarin valojen välkkeeseen? Synkin talvi on viimeinkin selätetty! Nyt on aika vaihtaa villasukat tanssikenkiin, sillä pandat ovat heränneet talviuniltaan ja valmiita laittamaan jalalla koreasti tanssilattian sykkeessä, sillä KUOPION HAALARIBILEET ON TÄÄLLÄ TAAS!!

Powerless Trio, Puikkari, Kuopio, 9.2.2018
9.2.2018 perjantai

Powerless Trio, Puikkari, Kuopio, 9.2.2018

Kokous- ja Juhlapalvelut, Puijonsarvi

Minna Canthin katu 16, Kuopio
Liput 24 €
MARCO HIETALA, JP LEPPÄLUOTO JA ARI KOIVUNEN YHDISTÄVÄT ÄÄNENSÄ - POWERLESS TRIO