Kaikki PAIKKAKUNNAN RAVINTOLAT
Rosso Express Ykkösrasti, Kuopio

Huom! Noudatamme meille annettuja koronarajoituksia 29.3.-18.4. joten myymme  pizzaa ja pastaa vain mukaan take away-tuotteina! Voit tilata helposti pizzaa ja pastaa myös Foodoran kautta suoraan kotiisi tai työpaikalle.

Valittavanasi on perinteisten ohuiden ja rapeiden originale-pizzojen lisäksi maukas ja terveellisempi runsaskuituinen rukiinen pizza sekä tuhdimpi pannupizza. Listalta löytyvät myös herkulliset pastat. Tutustu Rosso Expressin valikoimaan ja jatkuviin asiakasomistajaetuihin. Parasta pizzaa – uunituoreena.

Presso Ykkösrasti, Kuopio

Koronarajoitusten vuoksi 29.3.-18.4. myymme kahvilatuotteita ja lounasta ainoastaan mukaan take away tuotteina. Lisäksi meiltä saat  ostettua pizzaa ja pastaa mukaan joko hakemalla itse tai tilaamalla Foodoran kautta!

 

 

 

Presso on sitä varten, että joka päivä olisi aikaa omalle hyvälle hetkelle. Haluamme vaalia läheistä ja kotoista kahvilakulttuuria. Kahvi on suomalaiseen makuun hyvää ja varmasti tuoretta. Pullat, sämpylät ja pikkusyötävät ovat herkullisen makuisia, paikan päällä leivottuja ja aina tuoreita – meillä on uuni kuumana koko päivän. Tottahan elämän pitää olla makeaakin. Anna meidän yllättää: kun kello kilahtaa, jotakin hyvää tuli juuri uunista.