Kaikki PAIKKAKUNNAN RAVINTOLAT
Presso Ykkösrasti, Kuopio

Hyvän kahvin ja lounaan ystäville!

Presso toimii Ykkösrastin S-marketin yhteydessä ravintolamaailmassa yhdessä Rosso Expressin ja Hesburgerin kanssa. Presso on lämminhenkinen ja mutkaton kahvila, jossa voit nauttia herkullisista kahveista, suussa sulavista leivonnaisista, raikkaista sämpylöistä, patongeista ja maukkaasta lounaasta joka päivä.

Ykkösrastin Pressossa tarjotaan omassa keittiössä valmistettua herkullista lounasta noutopöydästä arkisin klo 10.30-14, lauantaisin 11–15 ja sunnuntaisin 12–15. Presson viikoittain vaihtuva lounaslista pitää sisällään kotoisen maukkaita ja herkullisia makuja, ja lounaalle hankitaan raaka-aineita lähialueen tuottajilta.Lounaaseen sisältyvät ruokajuomat, leipä, levitteet ja jälkiruokakahvi. Viikonloppuisin myös jälkiruoka kuuluu lounaan hintaan. Lounaalle on kiva piipahtaa ruokatunnilla työporukalla tai koko perheen voimin.

Muistathan, että asiakasomistajana saat bonusta joka suupalasta! Kysy henkilökunnaltamme lounaspassiamme, jolla joka kymmenes lounas on ilmainen! Tervetuloa nauttimaan lähellä tehtyä lounasta!

Frans & Sophie, Kuopio
Fransmannit uudistuvat ravintola kerrallaan rennon ranskalaisiksi bistroiksi, joissa yhdistyvät rakkaus hyvään ruokaan ja siitä nauttimiseen. Ranskalainen keittiö ja kupliva elämänilo yhdistyvät Frans & les Femmes -bistroissa hurmaavalla tavalla.
Tapahtumat
27.4.2017 torstai

Maarit -Tribuutti Apteekkarissa 27.4.

Apteekkari Kuopio

Vuorikatu 24, Kuopio
Kunnianosoitus Maarit Hurmerinnalle!

Wabun baariseikkailu To 27.4. Puikkari Kuopio
27.4.2017 torstai

Wabun baariseikkailu To 27.4. Puikkari Kuopio

Puikkari

Minna Canthin katu 16, Kuopio
Lapsettaako sinua hurjasti? Etkö ole saanut riehua riittävästi HopLopissa? Lähde mukaan Puikkariin viettämään lapsellisen hauskaa iltaa!

29.4.2017 lauantai

Wanhassa Satamassa Movetron

Wanha Satama Kuopio

Matkustajasatama, Kuopio