Kaikki PAIKKAKUNNAN RAVINTOLAT
Presso Ykkösrasti, Kuopio

Hyvän kahvin ja lounaan ystäville!

Presso toimii Ykkösrastin S-marketin yhteydessä ravintolamaailmassa yhdessä Rosso Expressin ja Hesburgerin kanssa. Presso on lämminhenkinen ja mutkaton kahvila, jossa voit nauttia herkullisista kahveista, suussa sulavista leivonnaisista, raikkaista sämpylöistä, patongeista ja maukkaasta lounaasta joka päivä.

Ykkösrastin Pressossa tarjotaan omassa keittiössä valmistettua herkullista lounasta noutopöydästä arkisin klo 10.30-14, lauantaisin 11–15 ja sunnuntaisin 12–15. Presson viikoittain vaihtuva lounaslista pitää sisällään kotoisen maukkaita ja herkullisia makuja, ja lounaalle hankitaan raaka-aineita lähialueen tuottajilta.Lounaaseen sisältyvät ruokajuomat, leipä, levitteet ja jälkiruokakahvi. Viikonloppuisin myös jälkiruoka kuuluu lounaan hintaan. Lounaalle on kiva piipahtaa ruokatunnilla työporukalla tai koko perheen voimin.

Muistathan, että asiakasomistajana saat bonusta joka suupalasta! Kysy henkilökunnaltamme lounaspassiamme, jolla joka kymmenes lounas on ilmainen! Tervetuloa nauttimaan lähellä tehtyä lounasta!

Frans & Sophie, Kuopio
Fransmannit uudistuvat ravintola kerrallaan rennon ranskalaisiksi bistroiksi, joissa yhdistyvät rakkaus hyvään ruokaan ja siitä nauttimiseen. Ranskalainen keittiö ja kupliva elämänilo yhdistyvät Frans & les Femmes -bistroissa hurmaavalla tavalla.
Tapahtumat
UV Glow Party x Puikkari Kuopio Pe 24.2.@Puikkari
24.2.2017 perjantai

UV Glow Party x Puikkari Kuopio Pe 24.2.@Puikkari

Puikkari

Minna Canthin katu 16, Kuopio
Vuosi vaihtui, juhlat jatkuu! Vuoden 2017 ensimmäiset UV Glow Partyt juhlitaan Puikkari Kuopiossa perjantaina 24. helmikuuta! Tanssilattian liekeissä pitää DJ NDe eikä näistä juhlista ennenkään yllätyksiä ole puuttunut.. Vuoden ensimmäisten juhlien johdosta tarjoamme ilmaisen sisäänpääsyn kello 22-23!

Michael Monroe La 25.2. @Puikkari
25.2.2017 lauantai

Michael Monroe La 25.2. @Puikkari

Puikkari

Minna Canthin katu 16, Kuopio
Tähtivalmentaja Puikkarin stagella la 25.2!

Mikael Gabriel: Himmee -kiertue @Puikkari, Pe 10.3. Ikärajaton & K-18
10.3.2017 perjantai

Mikael Gabriel: Himmee -kiertue @Puikkari, Pe 10.3. Ikärajaton & K-18

Puikkari

Minna Canthin katu 16, Kuopio
Mikael Gabriel suuntaa alkuvuodesta uransa ensimmäiselle kiertueelle. Laajamittainen HIMMEE-kiertue vie Mikael Gabrielin isoille areenoille ja konserttipaikoille läpi koko Suomen.