Kaikki PAIKKAKUNNAN RAVINTOLAT
Presso Ykkösrasti, Kuopio

Hyvän kahvin ja lounaan ystäville!

Presso toimii Ykkösrastin S-marketin yhteydessä ravintolamaailmassa yhdessä Rosso Expressin ja Hesburgerin kanssa. Presso on lämminhenkinen ja mutkaton kahvila, jossa voit nauttia herkullisista kahveista, suussa sulavista leivonnaisista, raikkaista sämpylöistä, patongeista ja maukkaasta lounaasta joka päivä.

Ykkösrastin Pressossa tarjotaan omassa keittiössä valmistettua herkullista lounasta noutopöydästä arkisin klo 10.30-14, lauantaisin 11–15 ja sunnuntaisin 12–15. Presson viikoittain vaihtuva lounaslista pitää sisällään kotoisen maukkaita ja herkullisia makuja, ja lounaalle hankitaan raaka-aineita lähialueen tuottajilta.Lounaaseen sisältyvät ruokajuomat, leipä, levitteet ja jälkiruokakahvi. Viikonloppuisin myös jälkiruoka kuuluu lounaan hintaan. Lounaalle on kiva piipahtaa ruokatunnilla työporukalla tai koko perheen voimin.

Muistathan, että asiakasomistajana saat bonusta joka suupalasta! Kysy henkilökunnaltamme lounaspassiamme, jolla joka kymmenes lounas on ilmainen! Tervetuloa nauttimaan lähellä tehtyä lounasta!

Frans & Sophie, Kuopio
Fransmannit uudistuvat ravintola kerrallaan rennon ranskalaisiksi bistroiksi, joissa yhdistyvät rakkaus hyvään ruokaan ja siitä nauttimiseen. Ranskalainen keittiö ja kupliva elämänilo yhdistyvät Frans & les Femmes -bistroissa hurmaavalla tavalla.
Tapahtumat
UV Glow Party x Nikke Ankara La 10.12. @Puikkari
10.12.2016 lauantai

UV Glow Party x Nikke Ankara La 10.12. @Puikkari

Puikkari

Minna Canthin Katu 16, Kuopio
Käsillä on vuoden 2016 osalta viimeiset, Kuopion yöelämässä käsitteeksi muodostuneet UV Glow Partyt Puikkarissa!

Lue lisää
15.12.2016 torstai

Trio Vikatikki Apteekkarissa joka torstai!

Apteekkari Kuopio

Vuorikatu 24, Kuopio
Akustista Pop&Rock musiikkia klo 20-22.

Lue lisää
Paula Koivuniemi Pe 16.12. @Puikkari
16.12.2016 perjantai

Paula Koivuniemi Pe 16.12. @Puikkari

Puikkari

Minna Canthin Katu 16, Kuopio
Aikuinen Nainen Puikkarin stagella!

Lue lisää