Kaikki PAIKKAKUNNAN RAVINTOLAT
Presso Ykkösrasti, Kuopio

Hyvän kahvin ja lounaan ystäville!

Presso toimii Ykkösrastin S-marketin yhteydessä ravintolamaailmassa yhdessä Rosso Expressin ja Hesburgerin kanssa. Presso on lämminhenkinen ja mutkaton kahvila, jossa voit nauttia herkullisista kahveista, suussa sulavista leivonnaisista, raikkaista sämpylöistä, patongeista ja maukkaasta lounaasta joka päivä.

Ykkösrastin Pressossa tarjotaan omassa keittiössä valmistettua herkullista lounasta noutopöydästä arkisin klo 10.30-14, lauantaisin 11–15 ja sunnuntaisin 12–15. Presson viikoittain vaihtuva lounaslista pitää sisällään kotoisen maukkaita ja herkullisia makuja, ja lounaalle hankitaan raaka-aineita lähialueen tuottajilta.Lounaaseen sisältyvät ruokajuomat, leipä, levitteet ja jälkiruokakahvi. Viikonloppuisin myös jälkiruoka kuuluu lounaan hintaan. Lounaalle on kiva piipahtaa ruokatunnilla työporukalla tai koko perheen voimin.

Muistathan, että asiakasomistajana saat bonusta joka suupalasta! Kysy henkilökunnaltamme lounaspassiamme, jolla joka kymmenes lounas on ilmainen! Tervetuloa nauttimaan lähellä tehtyä lounasta!

Frans & Sophie, Kuopio
Fransmannit uudistuvat ravintola kerrallaan rennon ranskalaisiksi bistroiksi, joissa yhdistyvät rakkaus hyvään ruokaan ja siitä nauttimiseen. Ranskalainen keittiö ja kupliva elämänilo yhdistyvät Frans & les Femmes -bistroissa hurmaavalla tavalla.
Tapahtumat
Sini Yasemin La 23.9. Puikkari Kuopio
23.9.2017 lauantai

Sini Yasemin La 23.9. Puikkari Kuopio

Puikkari

Minna Canthin katu 16, Kuopio
★LIVE: Sini Yasemin ★VAPAA PÄÄSY 23.9.2017 Puikkari Kuopio - K18 Ovet 22:00

29.9.2017 perjantai

Ranskalainen ilta 29.9. klo 18

Frans & Sophie, Kuopio

Minna Canthin katu 16, Kuopio
Tarjolla ranskalaisen keittiön suussa sulavia makuja!

Freerap: Solonen, Jodarok, Xmies, Särre & Kosola Puikkari Kpo
30.9.2017 lauantai

Freerap: Solonen, Jodarok, Xmies, Särre & Kosola Puikkari Kpo

Puikkari

Minna Canthin katu 16, Kuopio
Freerap tekee uransa ensimmäisen tiiviin rundin syyskuussa 2017, Improvisoidun Freerap-show'n tähtinä loistavat erittäin ansioituneet Solonen, Jodarok, Xmies, Särre, ja Kosola! Tämä täytyy kokea!