Kaikki PAIKKAKUNNAN RAVINTOLAT
Butcher & Banker, Vaasa

TYLSYYDEN TEURASTAJA

Tylsistyminen saattaa joskus tuntua ylitsepääsemättömältä ydintalvelta: lohduttomalta ja masentavalta, vailla toivoa paremmasta. Onneksi sinulla on nyt paikka, jossa voit kääntää tylsistymisen tuomiopäivän kelloa taaksepäin hyvien oluiden, drinkkien ja elävän musiikin saattelemana. Tule nauttimaan Butcher & Bankeriin, paikkaan jossa hauskat ajat, hyvä seura ja satunnaiset sulosoundit levittävät onnellisuutta kuin pandemiaa. Menumme antaa sinulle ohjeet, kuinka selvitä yli tylsyyden ydintalvesta. 

VENN Vaasa

Elämässä ei ole mitään niin arvokasta kuin ystävät, viini ja ruoka. Koko kovan kolmikon tapaat yhdellä kertaa uudessa VENNissä. VENNin viehättävän rempseään ilmapiiriin on helppo piipahtaa drinkille ostospäivän lomassa tai unohtua iloittelemaan yksin tein vaikka iltamyöhään asti. VENNin valikoimista löydät helppoa ja herkullista purtavaa, viehkeitä viinejä ja kutkuttavia cocktaileja. Ja pönöttäminen – sehän ei ole ollenkaan meidän juttu. Tule VENNiin ja tuo ystäväsikin, tai lainaa täältä!

VENN on aina vapaana ystävien tulla ja mennä. Niinpä emme ota pöytävarauksia, vaan meille voit tulla milloin tahansa ja istahtaa missä ikinä tyhjän paikan näetkin.

 

Tapahtumat
Band Jam VENN
24.3.2018 lauantai

Band Jamit Vaasan Rewell Centerissä 24.3.18

VENN Vaasa

Rewell Center 101, Vaasa
5 EUR
He-heeeei se tulee taas, the one and only, Wasa Band Jam 24.3.!

Kokokana pääsiäisbuffe
30.3.2018 perjantai

Kokokanan herkullinen pääsiäisbuffe

Kokokana, Vaasa

Rewell Center 101, Vaasa
25 EUR
Pääsiäisbuffe tarjolla perjantai-maanantai!

Elonkerjuu paluukeikat rewell center vaasa pääsiäinen
31.3.2018 lauantai

ELONKERJUU Rewell Center, Vaasa 31.3.18!

VENN Vaasa

Rewell Center 101, Vaasa
alk. 26,90 EUR
Huippusuosittu Elonkerjuu -yhtye palaa näyttävästi esiintymislavoille pääsiäisenä 2018, kun yhtye esiintyy pohjanmaalla kahden suurkeikan voimin.