Kaikki PAIKKAKUNNAN RAVINTOLAT
Rosso, Iisalmi

Rosso on tuttu italialainen klassikko, jonka rennosta tunnelmasta suomalaiset ovat nauttineet jo viidellä vuosikymmenellä. Meillä nautit rakastetuimmista klassikkoannoksista, upeista uutuuksista ja ennen kaikkea maankuuluista pizzoista. Rosso on iloinen ruokapaikka, johon olet tervetullut porukalla kuin porukalla!

Rosso on perheravintola, ja lapsiasiakkaat ovat erityisen tärkeitä. Lasten omalta ruokalistalta löydät takuuvarmat herkut hetkeen kuin hetkeen, ja viihdykettä tarjoaa lisäksi lasten oma leikkinurkkaus.

Rossossa on aina runsaasti erilaisia asiakasomistajan etuja. Asiakasomistajana saat parhaiden kampanjahintojen lisäksi muun muassa lastenruoat ja jälkiruoat aina edulliseen S-Etuhintaan.

Myös ryhmille on tarjolla kimppa-alennuksia.

Benvenuti – Tervetuloa!

O´Nelly´s Irish Bar Iisalmi

Fáilte!

O´Nelly´s Irish Bar on palvellut niin iisalmelaisia kuin Suomesta ja maailmalta saapuneita vieraita vuodesta 1998. Legendaarinen Kuohu on sen sijaan kestinnyt vieraitaan samassa paikassa kellarikerroksessa neljänvuosikymmenen ajan.

Maaliskuun alussa vuonna 2019 Kuohu muutti uudistuneena O´Nelly´s Irish Barin yhteyteen katutasoon. Uudistuneessa Kuohussa on vahvasti läsnä tuttuja elementtejä vuosikymmenten varrelta osa autenttisessa muodossaan ja osa uudistettuna tähän päivään. O´Nelly´s Irish Bar ja Kuohu muodostavat yhdessä monipuolisen ja herkullisen iltaravintolakokonaisuuden.

Meillä on parhaat puitteet urheilun seuraamiseen, Dartsia, Biljardia, ajanvietepelejä ja Karaokea yli 50 000 biisin valikoimalla sekä Lounge alue, jossa voit muuten vaan seurustella ja viettää iltaa.

Kesäisin kaupungin suurin sisäpihaterassimme, yhdessä katuterassin kanssa tuo oman lisänsä ja tänä keväänä saamme sisäpihan terassille vielä katetun alueen. Joten vaihtoehtoja löytyy tulevaan terassikauteen.

Tapahtumat
Phil Harmonic Band Apteekkarissa 20.9.
20.9.2019 perjantai

Phil Harmonic Band

Apteekkari Kuopio

Vuorikatu 24, Kuopio

21.9.2019 lauantai

Peput plays Eput Tanelin lavalla la 21.9.

Ravintola Pitkä Taneli Kajaani

Linnankatu 21, Kajaani
5 EUR
Liput 5 €, showtime klo 23

21.9.2019 lauantai

Jari Väyliö Hospossa la 21.9.

Ravintola Hospo Kajaani

Kauppakatu 30, Kajaani
Vapaa pääsy!