Kaikki PAIKKAKUNNAN RAVINTOLAT
Rosso, Iisalmi

Rosso on tuttu italialainen klassikko, jonka rennosta tunnelmasta suomalaiset ovat nauttineet jo viidellä vuosikymmenellä. Meillä nautit rakastetuimmista klassikkoannoksista, upeista uutuuksista ja ennen kaikkea maankuuluista pizzoista. Rosso on iloinen ruokapaikka, johon olet tervetullut porukalla kuin porukalla!

Rosso on perheravintola, ja lapsiasiakkaat ovat erityisen tärkeitä. Lasten omalta ruokalistalta löydät takuuvarmat herkut hetkeen kuin hetkeen, ja viihdykettä tarjoaa lisäksi lasten oma leikkinurkkaus.

Rossossa on aina runsaasti erilaisia asiakasomistajan etuja. Asiakasomistajana saat parhaiden kampanjahintojen lisäksi muun muassa lastenruoat ja jälkiruoat aina edulliseen S-Etuhintaan.

Myös ryhmille on tarjolla kimppa-alennuksia.

Benvenuti – Tervetuloa!

Kuohu Pub

Original Sokos Hotel Koljonvirran alakerrassa sijaitseva Kuohu Pub on kaupunkilaisten kantapaikka, jossa lauletaan karaokea joka päivä, ja jonka tunnelma hakee vertaistaan! Kuohussa voit lukea päivän lehdet, heittää tikkaa, pelata biljardia tai nauttia tunnelmasta ihan muuten vain lempijuomasi ääressä.

Tapahtumat
21.7.2018 lauantai

Stig

Wanha Satama Kuopio

Matkustajasatama, Kuopio

28.7.2018 lauantai

Aikakone

Wanha Satama Kuopio

Matkustajasatama, Kuopio

Kaukolasipartio, Ilja Teppo, Johannes Teppo, Jaakko Teppo
28.7.2018 lauantai

Kaukolasipartio Bomballa 28.7.2018

Ravintola Bomba

Suojärvenkatu 1, Nurmes
15 eur
Kaukolasipartio keikalla Bomballa 28.7.2018!