Kaikki PAIKKAKUNNAN RAVINTOLAT
La Famiglia Flamingo
Kodikas La Famiglia Flamingossa toivottaa sinut tervetulleeksi. Pastoja, pizzoja, pihvejä – reiluja annoksia New Yorkin Little Italyn tyyliin! Poikkea La Famigliaan lounaalle ostosten lomassa tai päivälliselle kylpyläpäivän jälkeen.
Chico's Jumbo
Love at first bite! Chico's on parasta arkea ja iloista viikonloppua arvostavien uusi vakkarimesta.
 
Amerikkalais-meksikolainen fuusiokeittiö tuo värikkään ja maukkaan Californian comfort foodin suomalaisten sydämiin. Haluamme tarjota herkullisia ja terveellisiä vaihtoehtoja, jotka näyttävät houkuttelevan kauniilta lautasella. Voit valita ja luoda juuri sinulle sopivan tavan ruokailla – annosten yhdistelemiseen ei ole rajoja!
 
Kasvisruoka on saanut Chico'sissa ihan uuden merkityksen. Tuttujen burgerien rinnalle on tuotu uudet kasvisburgerit eli vurgerit, jotka nyt vaan hurmaavat jopa lihansyöjän. Toisaalta kunnon burgerhimon iskiessä, Chico's on edelleen place to be.
 
Piipahda nauttimaan nopeat vurgerit shoppailureissulla tai tule istumaan iltaa maistellen erilaisia street food -annoksia ja makuja täynnä olevia freshejä tacoja oluen tai mocktailien kera. Meillä tärkeintä on, että ruokamme ympärillä vietetään lämpimiä ja mutkattomia hetkiä yhdessä!
Tapahtumat
VENNsday VENN Helsingissä joka keskiviikko
8.7.2020 keskiviikko

VENNsday – helppoa kuin heinänteko

VENN Helsinki

Mikonkatu 4, Helsinki
Heinätöistä en kyllä tiedä mitään, mutta VENNsday sujuu kuin vettä vaan. Tai viiniä. Tai jotain. Tulehan viihtymään!

Mummotunnelin kesän keikat
8.7.2020 keskiviikko

Boom Beat

Mummotunneli

Aleksanterinkatu 46, Helsinki
Boom Beat on trio vailla vertaistaan. Bändin ohjelmistosta löytyy yli 300 kappaletta, joten settilistat ovat takuulla erilaiset ja monipuoliset.

Mummotunnelin kesän keikat
9.7.2020 torstai

Annika Nord Duo

Mummotunneli

Aleksanterinkatu 46, Helsinki
Showtime terassilla on klo 21 alkaen. Ilmainen sisäänpääsy.