Kaikki PAIKKAKUNNAN RAVINTOLAT
La Famiglia Flamingo
Kodikas La Famiglia Flamingossa toivottaa sinut tervetulleeksi. Pastoja, pizzoja, pihvejä – reiluja annoksia New Yorkin Little Italyn tyyliin! Poikkea La Famigliaan lounaalle ostosten lomassa tai päivälliselle kylpyläpäivän jälkeen.
Chico's Jumbo
Love at first bite! Chico's on parasta arkea ja iloista viikonloppua arvostavien uusi vakkarimesta.
 
Amerikkalais-meksikolainen fuusiokeittiö tuo värikkään ja maukkaan Californian comfort foodin suomalaisten sydämiin. Haluamme tarjota herkullisia ja terveellisiä vaihtoehtoja, jotka näyttävät houkuttelevan kauniilta lautasella. Voit valita ja luoda juuri sinulle sopivan tavan ruokailla – annosten yhdistelemiseen ei ole rajoja!
 
Kasvisruoka on saanut Chico'sissa ihan uuden merkityksen. Tuttujen burgerien rinnalle on tuotu uudet kasvisburgerit eli vurgerit, jotka nyt vaan hurmaavat jopa lihansyöjän. Toisaalta kunnon burgerhimon iskiessä, Chico's on edelleen place to be.
 
Piipahda nauttimaan nopeat vurgerit shoppailureissulla tai tule istumaan iltaa maistellen erilaisia street food -annoksia ja makuja täynnä olevia freshejä tacoja oluen tai mocktailien kera. Meillä tärkeintä on, että ruokamme ympärillä vietetään lämpimiä ja mutkattomia hetkiä yhdessä!
Tapahtumat
21.8.2019 keskiviikko

Seniorisoppa goes Torni

Ravintola Torni

Kalevankatu 5, Helsinki
10 €
Eläkeläisille kulttuuria, edullinen keittolounas ja ilahduttavaa seuraa!

Mummotunnelin kesän keikat
21.8.2019 keskiviikko

QUEEN NIGHT: Kimmo Blom, Vallu Lukka & The Groove President

Mummotunneli

Aleksanterinkatu 46, Helsinki
Mummotunnelin ylistys Queenille! Lavalla musiikkitaiturit Kimmo Blom, Vallu Lukka ja tietysti The Groove President.

VENN VENNsday ravintola viini Helsinki Mikonkatu
21.8.2019 keskiviikko

VENNSday käy lähes filosofian kurssista

VENN Helsinki

Mikonkatu 4, Helsinki
Ole oman elämäsi filosofi ja tule Hinkki-Pinkille! Totesihan jo Louis Pasteurikin, että pullollisessa viiniä on enemmän filosofiaa kuin kaikissa kirjoissa.