Kaikki PAIKKAKUNNAN RAVINTOLAT
La Famiglia Flamingo
Kodikas La Famiglia Flamingossa toivottaa sinut tervetulleeksi. Pastoja, pizzoja, pihvejä – reiluja annoksia New Yorkin Little Italyn tyyliin! Poikkea La Famigliaan lounaalle ostosten lomassa tai päivälliselle kylpyläpäivän jälkeen.
Chico's Jumbo
Love at first bite! Chico's on parasta arkea ja iloista viikonloppua arvostavien uusi vakkarimesta.
 
Amerikkalais-meksikolainen fuusiokeittiö tuo värikkään ja maukkaan Californian comfort foodin suomalaisten sydämiin. Haluamme tarjota herkullisia ja terveellisiä vaihtoehtoja, jotka näyttävät houkuttelevan kauniilta lautasella. Voit valita ja luoda juuri sinulle sopivan tavan ruokailla – annosten yhdistelemiseen ei ole rajoja!
 
Kasvisruoka on saanut Chico'sissa ihan uuden merkityksen. Tuttujen burgerien rinnalle on tuotu uudet kasvisburgerit eli vurgerit, jotka nyt vaan hurmaavat jopa lihansyöjän. Toisaalta kunnon burgerhimon iskiessä, Chico's on edelleen place to be.
 
Piipahda nauttimaan nopeat vurgerit shoppailureissulla tai tule istumaan iltaa maistellen erilaisia street food -annoksia ja makuja täynnä olevia freshejä tacoja oluen tai mocktailien kera. Meillä tärkeintä on, että ruokamme ympärillä vietetään lämpimiä ja mutkattomia hetkiä yhdessä!
Tapahtumat
VENNsday VENN Helsingissä joka keskiviikko
2.12.2020 keskiviikko

PikkuVENNit ystävien seurassa

VENN Helsinki

Mikonkatu 4, Helsinki
VENNsday on päivä, jolloin juhlitaan ystävyyttä ja elämää. Kerää kaverit kokoon ja ottakaa suunnaksenne VENN!

VENNsday VENN Helsingissä joka keskiviikko
9.12.2020 keskiviikko

Paras päätös joululahjaostoksille

VENN Helsinki

Mikonkatu 4, Helsinki
Joululahjojen shoppailu voi viedä mehut. Onneksi VENNsdaystä saa tilalle viinit. Tee ostospäivästä mukava elämys päättämällä kierros VENNiin.

VENNsday VENN Helsingissä joka keskiviikko
16.12.2020 keskiviikko

VENNsday ja tunteet

VENN Helsinki

Mikonkatu 4, Helsinki
Rakkauden, onnellisuuden ja elämän suurten kysymysten pohtiminen viinilasin äärellä. Mikä olisikaan parempi tapa viettää Jane Austenin syntymäpäivää!