Kaikki PAIKKAKUNNAN RAVINTOLAT
Chico's Jumbo
Jenkkiaksentilla juuriaan unohtamatta
 
Vuonna 1991 perustettu Chico's on vuosien myötä muuttunut paljon, mutta se ei ole milloinkaan unohtanut juuriaan. Makumatka Pohjois-Amerikan ja Meksikon rajan kautta on päätynyt aurinkoiseen Kaliforniaan ja texmex on saanut uutta twistiä fresh mexican -annoksina. 
 
Nykyään meidät tunnetaan varsinkin huippuherkullisista burgereista, joissa käytämme helsinkiläisen Lihakauppa Roslundin 100% kotimaista naudanlihaa. Tätä päivää ovat myös tuoreet ja raikkaat kasvis- ja vegaaniruoat, joista olemme erityisen ylpeitä. Kaikki annoksemme tarjoillaan omalla salaisella mausteellamme: rennolla fiiliksellä. 
Coffee House Jumbo, Vantaa

Coffee House on enemmän kuin kahvila

Mainio vaihtoehto aamiaispaikaksi ja ykkösvalinta päiväkahville! Me Coffee Housessa uskomme, että maukkaimmat hetket syntyvät laadukkaista aineksista rakkaudella ja ammattitaidolla. Siksi Coffee Housesta saat aina ammattilaisen valmistaman kahvin ja teen sekä meillä paistetut croissantit ja itse valmistetut bagelit, toastit ja smoothiet. Meillä nautit kahvisi aina vastajauhetun tuoreena ja hyvällä omallatunnolla. Sekä oma Momento-espressomme että toinen myymämme kahvi, Brazil, ovat UTZ-sertifioituja. Ne tuotetaan luontoa kunnioittaen ja ihmisistä huolehtien.

 

Tapahtumat
19.8.2017 lauantai

Youssou N´dour Concert Official After Party!

Pressa

Eteläinen Rautatiekatu 4, Helsinki
The party will be a symbiose of african and afrocarribean music genres such as MBALAX, SABAR, AFROBEAT, AFROTRAP, AFROHOUSE and DANCEHALL that our DEEJAYS will deliver you.

19.8.2017 lauantai

Art Goes Kapakan vuoksi räppiä Stone'sissa!

Stone's

Keskuskatu 4, Helsinki
Luapaava nuori helsinkiläinen räppäri Biniyam esiintyy Stone'sissa la 19.8. klo 20

19.8.2017 lauantai

Art Goes Kapakka tekee Kaislan Ilo(iseksi)!

Kaisla

Vilhonkatu 4, Helsinki
Ilo(iset) tytöt, Suomen ensimmäinen ja ainoa female folk -yhtye, esiintyy Kaislassa la 19.8. klo 21. Tervetuloa kuuntelemaan!