Palmas-Rillo-logo

Uudistunut Amarillo ja uusi Las Palmas avataan syksyllä

Lappeenrannan Valtakadun ja Kauppakadun kulmassa sijaitseva ravintolamaailma uudistuu loppukesän aikana. Nykyiset Amarillon tilat kokevat täydellisen uudistuksen, kun ravintolakeskittymään avataan uuden konseptin Amarillo ja uusi Las Palmas.
Karaokeravintola Las Palmas ehti melkein neljän vuoden ajan nauttia suurta suosiota Lappeenrannan Työväenyhdistyksen talossa, perinteisessä ravintolaosoitteessa, jossa ovat aiemmin toimineet Torikellari ja legendaarinen Tanssiravintola Monrepos. Kiinteistö puretaan uudisrakennuksen tieltä ja Las Palmasin oli tarkoitus olla viimeistä kertaa auki vappuaattona. Koronaepidemia kuitenkin muutti suunnitelmia ja Las Palmasin viimeinen ilta vietettiinkin jo maaliskuun lopulla.
 
Karaokeravintola Las Palmas oli tunnettu mutkattomuudestaan, runsaslukuisesta ja hyvin heterogeenisestä yleisöstään ja ennen kaikkea nimensä mukaisesti karaokesta. - Uusi Las Palmas on kaikkea tätä ja vielä paljon enemmän. Karaokeravintola pudotetaan nimestä pois ja olemme jatkossa vain Las Palmas, joskin karaoke on edelleen tärkein elementti Las Palmasin illassa, kertoo ravintolapäällikkö Juuso Almgren.
 
Uusi Las Palmas on aiempaa suurempi ja ravintolaan tulee kolme erilaista osiota ja tunnelmaa. - Suurin vahvuutemme on kuitenkin aina ollut se, että ilta Las Palmasissa tuntuu enemmän hauskoilta kotibileiltä kuin ravintolaillalta. Siitä pidämme kiinni jatkossakin, Almgren jatkaa.
 
Las Palmasin kupeeseen avataan kokonaisvaltaisesti uudistuva Amarillo. Uusi Amarillo korostaa yhteisöllisyyttä, elämyksellisyyttä ja vieraiden viihtyvyyttä. Ravintolan miljööstä tulee raikas ja värikäs, monine mielenkiintoisine yksityiskohtineen. Uusi ja Lappeenrannassa ennenkokematon ravintolaelämys on myös Amarillon The Table, jonka ääressä vaikkapa toisilleen tuntemattomat ihmiset voivat nauttia yhdessä syömisestä. - Amarillon annoksia on aina ollut kiva syödä yhdessä. Nyt teemme jaettavuudesta oman tuotteensa. Kokemus on elämyksellinen ja hyvin sosiaalinen, kertoo ravintoloiden ryhmäpäällikkö Anu Nykänen.
 
Las Palmasin suunnittelee Joonas Korhonen Joensuusta ja Amarillon piirtää helsinkiläinen Jaana Ekman. - Joonas piirsi myös alkuperäisen Las Palmasin ja on nyt ollut vahvasti mukana konseptikehityksessä, suunnittelijan valinta oli siis itsestään selvä. Jaana on piirtänyt jo toistakymmentä vaikuttavaa uuden liikeidean Amarilloa, kertoo Eekoon matkailu- ja ravitsemusalan toimialajohtaja Aleksi Vuorinne.
 
Uusien ravintoloiden avajaisia vietetään perjantaina 18.9. Ravintola Angus Steak & Wine palvelee normaalisti Amarillon ja Las Palmasin rakennustöiden ajan. Myös Room Escape pakohuone on avoinna keskeytyksettä.