TOK kesätyöhaku on alkanut

Turun Osuuskaupan kesätyöhaku on käynnissä

Etsitkö töitä kesäksi? Meillä Turun Osuuskaupassa on tarjota sinulle runsaasti erilaisia kesätyömahdollisuuksia kaikilla toimialoillamme yli 70 toimipaikassamme.

Tule kesäksi meille töihin esimerkiksi myyjän, kokin, tarjoilijan, kahvila- tai liikennemyymälätyöntekijän tehtäviin osaksi mahtavaa ja moninaista porukkaamme. Meillä pääset tekemään monipuolista työtä eri vuoroissa ja eri työtehtävien parissa. Töitä on tarjolla toimipaikoissamme ympäri Varinais-Suomea, aina Uudestakaupungista Nauvoon ja Nauvosta Loimaalle. Voit nyt yhden haun kautta ilmaista halukkuutesi työskennellä niissä Turun Osuuskaupan toimipaikoissa, jotka sinua eniten kiinnostavat. Kutsumme haastatteluihin jokaisen hakijan!

Haasta myös ajatteluasi! Miltä kuulostaisi kesä Nauvon saaristossa tai Uudessakaupungissa? Mikäli olet kiinnostunut laajentamaan osaamistasi ravintola-alan tehtävissä, vilkas kesäsesonki Turun Osuuskaupan ravintoloissa ja kahviloissa on loistava tilaisuus siihen. Kesäsesonki näkyy ja kuuluu myös liikennemyymälöissämme, kun kotimaanmatkailu vilkastuttaa valtateitä – liikennemyymälöissä sinulla on mahdollisuus kehittyä moniosaajana niin kaupan kuin ravintola-alankin työtehtävissä!

Olemme mukana Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa, ja haluamme tarjota kesätyöntekijöillemme onnistuneita kesätyökokemuksia. Kattavan perehdytyksen lisäksi noudatamme kaikissa tehtävissämme työehtosopimusten mukaisia palkkoja ja muita työehtoja, solmimme aina kirjallisen työsopimuksen ja työsuhteesi päätyttyä saat meiltä työtodistuksen.

Mikäli haluat viettää ensi kesää kanssamme Turun Osuuskaupassa, jätä meille hakemuksesi täällä 6.2.2022 mennessä.