Tule meille töihin luomaan elämyksiä asiakkaille!

Osuuskauppa Suur-Savolla on Etelä-Savossa kolme hotellia, yksi linna ja 24 ravintolaa. Tule meille töihin näköalapaikalle!

Tällä hetkellä haemme mm. 

Osuuskauppa Suur-Savon  hotelleihin ja ravintoloihin myyntipäällikköä

Etsimme Osuuskauppa Suur-Savolle matkailu- ja ravitsemisliiketoimintaan myyntipäällikköä luomaan elämyksiä ja asiakassuhteita. Oletko myynninnälkäinen, laajoja kokonaisuuksia ymmärtävä, monipuolisilla sosiaalisilla taidoilla varustettu iloinen henkilö? Voit olla nouseva kyky tai jo menestystä niittänyt, tärkeintä on löytää oikealla asenteella varustettu asiakkaan tarpeita ymmärtävä henkilö. Päätoimipaikka Mikkeli. 

Lisätietoja ja sähköinen hakemus löytyy täältä 25.2. saakka Myyntipäällikkö

 

Wilhelmiin baarihenkilöä 70h / 3vko

Oletko etsimämme henkilö, positiivinen, sukkela ja nokkela baarin tähtien tiimiin jonka sydämen asia on luoda elämyksiä asiakkaille.Saat mahdollisuuden työhön Mikkelin suosituimmassa baarissa, mukavassa työporukassa ja vauhdikkaassa ja mukaansa tempaavassa työympäristössä. Lisäksi pääset nauttimaan työnantajan mahtavista henkilöstöeduista. Lisätietoja Juha Marttinen, p.0445914791

Huomioimme ainoastaan sähköisesti saapuneet hakemukset. Käy täyttämässä hakemuksesi 28.2. mennessä täällä

 

Haluatko kruisailla kesän Alpon eli Dodge Pth - S600 kanssa? 

ALPO The Food Truck on Osuuskauppa Suur-Savon Street Food-konsepti. Kesällä 2018 ruokarekka tulee kiertämään useita eri tapahtumia ja lisäksi Alpon voi bongata eri puolilta Etelä- Savoa. Etsimme Alpoon C-ajokortin omaavaa kuskia, kokkia, joka sitoutuu viettämään kesän Alpon liekkien sytyttäjänä, itsenäisesti - rennosti paikallisia makuja valmistaen tuottamassa asiakkaalle elämyksiä pitkin Etelä-Savoa! Alpon tallipaikka on mikkelissä. 

Lisätietoja antaa ryhmäpäällikkö Pirjo Lautiainen (etunimi.sukunimi@sok.fi tai puh 044 7913618)

Jätä hakemus 7.3. mennessä täällä

 

Pieksämäelle kahvila-ravintola Bistro & Deliin ravintolapäällikköä, tarjoilijoita ja kokkeja

Pieksämäen Veturitalleille avataan huhtikuussa 2018 täysin uusi uniikki ravintolakonsepti. Bistro & Delin upeissa puitteissa viihdyt aamusta-iltaan. Bistro & Delistä löytyy kahvila- ja ravintolapalvelut sekä pieni Delishop. Onko asiakaspalvelu sekä myynti Sinulle sydämen asioita? Onko laadukas, rakkaudella valmistettu ruoka intohimosi? Voit olla kokenut konkari tai uraasi aloitteleva henkilö, kunhan omaat iloisen palveluasenteen ja kiinnostuksen hyvään ruokaan ja juomaan. 

Lisätietoja ja sähköinen hakemus ravintolapäällikön paikkaan löytyy täältä: Ravintolapäällikkö, täytä hakemus heti, paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä. 

Lisätietoja ja sähköinen hakemus tarjoilijoille ja kokeille löytyy täältä 22.2.18 saakka: Kokki/tarjoilija

 

Ravintolapäällikköä ja salin sekä keittiön vuoropäällikköjä Savonlinnaan Muikkuterassille ja Opera grill & Bariin

Savonlinnan upeat kesäravintolat palvelevat asiakkaitaan touko-elokuussa Savonlinnan torin kupeessa parhailla paikoilla. Lisätietoja antaa ryhmäpäällikkö Tuomas Pääkkönen (etunimi.sukunimi@sok.fi tai 044 791 3608). 

Täytä sähköinen hakemus 4.3.2018 mennessä täällä.

Kaikki S-ryhmän avoimet työpaikat löydät tämän linkin takaa.