Tule meille töihin luomaan elämyksiä asiakkaille!

Osuuskauppa Suur-Savolla on Etelä-Savossa kolme hotellia, yksi linna ja 24 ravintolaa. Tule meille töihin näköalapaikalle!

Tästä näet matkailu- ja ravitsemiskaupan Mikkeli - Savonlinna - Pieksämäki avoimet työpaikat

Keittiöpäällikkö Mikkelin Klubille

Historian havinaa ja Marskin läsnäoloa ei voi välttää kun astuu sisään Mikkelin Klubin ovesta! Etsimme luovaa ja innovatiivista keittiöpäällikköä Mikkelin Klubille vakituiseen työsuhteeseen. Kehittämään tilausravintolan keittiötoimintaa, johtamaan arkea ja asiakkaan juhlaa. Historiallinen Mikkelin Klubi tarjoaa erityiset puitteet nautinnolliseen illanviettoon ja ainutlaatuisen sukelluksen historian syövereihin. Marsalkka Mannerheim nautti suomen sotien aikaan päivittäin ateriansa Mikkelin Klubilla ja paikassa voi edelleen tuntea menneisyyden läsnäolon. Loistava ruoka ja henkilökohtainen palvelu ovat Klubille kunnia-asia.

Lue lisää ja täytä hakemuksesi täällä 31.1.2019 mennessä.

 

Tarjoilija Mikkelin Amarilloon

Oletko entertainer? MIkäli haluat luoda asiakkaille elämylskiä ja työskennellä rennossa porukassa, Amarillon auringon alla olisi paikka juuri sinulle!

Lue lisää ja täytä hakemus 31.1.19 mennessä täällä

 

Ravintolatyöntekijä Mikkelin Prisman ravintolamaailmaan

Olet aidosti asiakaspalveluhenkinen tiimipelaaja, jolla on hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot. Sinulla on kyky ja halu heittäytyä palvellaksesi asiakkaat erinomaisen hyvin. Tartut työhön oma-aloitteisesti positiivisella asenteella eikä hymysi hyydy kovassakaan kiireessä.

Lue lisää ja täytä hakemus 31.1.19 mennessä täällä

 

Kerroshoidon ammattilainen Original Sokos Hotel seurahuoneelle Savonlinnaan

Monipuolinen toimenkuva pitää sisällään kerroshoidon työtä sekä Sokos Hotel Seurahuonella että kesähotelli Tottissa. Lisäksi toimenkuvaan kuuluu ABC-liikennemyymälän sekä ravintoloiden siisteydestä huolehtimista.

Työsuhde on määräaikainen lokakuulle 2019 saakka, keskimääräinen työaika 40 h/3 vkossa. Tehtävän aloitus sopimuksen mukaan.
Jos olet joustava, innostunut työstäsi ja ymmärrät työpanoksesi merkityksen asiakaskokemukselle, olet etsimämme henkilö.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi 27.1.2019 mennessä maarit.silvennoinen@sok.fi

Lisätietoja tehtävästä antaa hotellipäällikkö Maarit Silvennoinen, p.044 057 0360 tai maarit.silvennoinen@sok.fi

 

Kaikki S-ryhmän avoimet työpaikat löydät tämän linkin takaa.