saunasertifikaatti, suomalainen sauna, hotellisauna

Todistetusti aito suomalainen saunakokemus Presidentissä

Original Sokos Hotel Presidentille on myönnetty saunasertifikaatti tunnustuksena siitä, että saunakokemuksessamme huomioidaan aidon suomalaisen saunakokemuksen kaikki elementit.

Saunominen on meille suomalaisille rakas perinne ja ulkomaisille matkailijoille yksi mieleenpainuvimmista tavoista päästä kokemaan suomalaisuutta aidoimmillaan.

 

Sauna from Finland on määritellyt useiden tutkimusten pohjalta saunaelämyksen ydinarvoiksi kahdeksan ydinarvoa: 1) aitous, 2) moniaistisuus, 3) läsnäolo ja rentoutuminen, 4) hyvinvointi ja terveys, 5) kontrasti, 6) puhtaus, 7) turvallisuus sekä 8) vastuullisuus. Nämä arvot kulkevat käsi kädessä kokonaisvaltaisen hotellielämyksen kanssa, jonka me Original Sokos Hotel Presidentissä haluamme hotellivieraillemme tarjota.

Asiakassaunoillamme pääset nauttimaan lempeistä löylyistä perinteisessä suomalaisessa saunassa aamuisin klo 6:30-10 ja iltaisin klo 17-22. Täydellisen saunakokemuksen luonamme kruunaa virkistävä pulahdus uima-altaassamme.

Olemme erittäin ylpeitä saadessamme kertoa vierallemme, että saunoillemme on myönnetty Authentic Finnish Sauna Experience -laatumerkki. Saunamme ovat laatutasoltaan siis maailman huippuluokkaa. Laatumerkistä voit lukea lisää täältä.

Sauna from Finlandin auditoinnissa saunatilojamme kuvailtiin puhtaiksi, siisteiksi, raikkaiksi ja tyylikkäiksi.

Suosittelemme lämpimästi nauttimaan rentouttavasta sauna- ja uintihetkestä vieraillessasi meillä!