Terassiopas 2021 Helsinki

Terassiopas 2021

Helsingin keskustasta ja sen tuntumasta löytyy terasseja jokaiselle nautiskelijalle! Katso tästä Raflaamon suosittelemat terassihelmet kesän kaikkiin hetkiin.

Kappeli – Historiaa ja loistavaa ruokaa

Täällä haluat käydä ainakin kerran! Kappelin terassi on upea paikka keskellä kesäistä Helsinkiä. Viihtyisä ja tunnelmallinen terassi huokuu historiaa, mutta ravintolan menu elää vahvasti tässä päivässä. Terassilta avautuu kauniit näkymät eläväiseen Esplanadin puistoon. Lue lisää »

Kaisla – Paras olutterassi

Helsingin laajin olutvalikoima! Kaisaniemessä sijaitseva Kaisla on yksi kaupungin tunnetuimmista olutravintoloista. Kun kaipaat kuuman kesäpäivän viilennykseksi oikeasti laadukasta tai jotain vähän erikoisempaa olutta, Kaislan terassi on the place to be! Lue lisää »

Memphis Hakaniemi – Parhaat maisemat

Nauti kesästä veden äärellä! Memphis Hakaniemi sijaitsee vain kävelymatkan päässä Helsingin ydinkeskustassa, Hakaniemen Ympyrätalolla. Rauhalliselta terassilta aukeaa yksi kaupungin kauneimmista maisemista Eläintarhanlahdelle. Memphisiin voit tulla pelkästään drinksuille, mutta kannattaa ehdottomasti myös maistaa paikan herkulliset burgerit! Lue lisää »

Pub 99 – Lautapelejä ja erikoisolutta

Rentoa yhdessäoloa! Urheilufaneille tuttu Pub 99:n terassi sijaitsee keskellä Töölöä, Oopperaa vastapäätä. Tämä terassi on kuin luotu paikaksi nauttia kiireettömästä kesäpäivästä, yksin tai yhdessä. Lue lisää »

Mummotunneli – Ainutlaatuinen terassihelmi

Tämä on koettava! Kuuluisa Mummotunneli on kaikkien kesäterassien äiti Helsingin ydinkeskustassa. Päivisin terassilla nautitaan lounasta, iltaisin paikka täyttyy juhlijoista ja livemusiikista. Terassiin kuuluu useita eri ravintoloita ja baareja, joten isonkaan porukan ei tarvitse tehdä kompromisseja! Lue lisää »

Fredde's – Lähellä Triplan elämyksiä

Loistava ruokaterassi! Fredde's on laadukas ja monipuolinen ravintola, jonka erikoisuus on napolilaiset pizzat sekä hiiligrillissä kypsennetyt lihat ja kasvikset. Mall of Triplassa sijaitsevaan ravintolaan on helppo tulla kesken shoppailun, messupäivän päätteeksi tai ennen keikkaa. Lue lisää »

Triplasta löydät myös gastro bar Urban Rabbitin ja Oluthuone Ratamon terassit!

Pino – Uusi terassi Kaivopihalla!

Aurinkoa ja hyvää juomaa lähellä Rautatieasemaa! Pino on raikas ja tunnelmallinen baariuutuus, joka on erikoistunut viineihin ja kattavaan olutvalikoimaan. Kesäksi Pino on avannut ison terassin keskelle Kaivopihaa. Helppo paikka sopia treffit tai tulla pistäytymään yksille! Lue lisää »

Varaa ruokamaja!

Ravintoloiden terassilta löytyy nyt uusia ruokamajoja! Niissä voit nauttia terassikesästä ja ravintoloiden herkuista turvallisesti omalla porukalla, satoi tai paistoi. Lue lisää »  

Katso kaikki HOK-Elannon terassit »

 

Lue lisää: Koiran kanssa terassille! »

Lue lisää: Näille terasseille syömään »