Tekemistä lasten kanssa Vaasan seudulla!

Vaasassa pääset viettämään perhelomaa, joka sujuu kuin Strömsössä konsanaan!

Lasten kanssa Vaasassa

Vaasassa pääset viettämään perhelomaa, joka sujuu kuin Strömsössä konsanaan! Vaasasta ja Vaasan seudulta löytyy koko perheelle mieluisaa tekemistä ympäri vuoden.

Hotellissa

Vastaanotosta löytyy kaappi täynnä lautapelejä, sarjakuvalehtiä ja kirjoja, joita saa lainata. Lisäksi lainaksi saa liukurin, jotta pääsee laskettelemaan torilla sijaitsevaan pulkkamäki-lumilinnan. Hotellin TV-kanavavalikoimasta löytyy Disney Channel ja Disney Junior. Ravintola Rossosta löytyy lasten menu. VENNissä ruokailessa, ruokia voi tilata myös Rosson lasten listalta. 

Luonto & ulkoilu

Pienimmätkin luonnonystävät viihtyvät Merenkurkun saaristossa, joka on Suomen ainoa UNESCO:n luonnonperintökohde. Henkeä salpaavan kaunis ajoreitti kulkee suoraan Vaasan keskustasta Suomen pisimmän sillan, Raippaluodon sillan, kautta jatkaen upeiden saaristomaisemien läpi Björköbyhyn Svedjehamnin satamaan ja maailmanperintökohteeseen. Perillä voi kiivetä Saltkaret-näkötorniin tähystelemään upeita maisemia, jotka jaksavat ihastuttaa kaiken ikäisiä.

Aava Kertun Kotitilalla Södra Vallgrundissa eläinten ystävät pääsevät viettämään rennon päivän nauttien aidosta maalaismiljööstä kahvikupposen ääressä tai vaikka osallistuen eläinten harjaukseen ja hoitoon. Talvilomalle tekemistä: alpakoiden kävelytystä, hevosajelua, talutusratsastusta, makkaranpaistoa nuotiolla. Räätälöi perheellesi sopiva ohjelma ja varaa yksityisvierailu Aava Kertun Kotitilalle.

Öjbergin ulkokuntoilukeskus Talviurheilukeskus Öjbergetillä voi lasketella, hiihtää ja retkeillä. Hiihtokeskuksen näköetäisyydellä on myös harjoittelulatu sekä pulkkamäki perheen pienimmille. Lapsille on oma aloittelijarinne, jossa on lapsille tarkoitettu mattohissi. Aloittelijoiden lastenrinne ja 42 metriä pitkä mattohissi sijaitsevat lähellä laskettelukeskuksen parkkipaikkoja, pulkkamäen läheisyydessä. Mattohissi on maksuton ja tarkoitettu noin 3-6-vuotiaille lapsille, jotka vasta harjoittelevat laskettelemista. Alueella on myös grillikota makkaran paistoa varten sekä hiihtomaja, jossa on kahvio.

Shoppailu

Hotellimme sijaitsee Vaasan parhaalla ostospaikalla, kauppakeskus Rewellin yhteydessä. Hotellivieraamme saavat sekä Rewellistä että torin toisella puolella sijaitsevasta kauppakeskus Espenistä avainkorttia näyttämällä -15% alennuksen

Kulttuuri
Aikamatkalla vanhanajan maalaiskylään Stundarsiin voi kokea, millaista elämä oli perinteisessä maalaiskylässä 1900-luvulla. Museon alueelta löytyy aitoja, perinteisiä maalaiskylään kuuluvia rakennuksia, kuten maalaiskauppa, koulu, perinteinen talonpoikaistalo sekä erilaisia käsityöläistupia. Vaasan museot järjestävät myös lapsille sopivia näyttelyitä.

Muut aktiviteetit

Vaasan keskustan tuntumasta löytyy useita leikkipuistoja. Esimerkiksi monipuolinen Laivapuisto on aina auki innokkaille leikkijöille ja liikkujille. 

Kylpyläparatiisi Tropiclandiassa on onneksi aina rantakelit, vastaanotosta voit ostaa edullisemmat sisäänpääsyliput. TEkemistä tarjoavat myös sisäleikkipuisto Hoplop sekä kiipeilykeskus Wasa Up.

Edvininpolku

Söderfjärdenin meteoriihi

Bragegården

Öjbergin ulkokuntoilukeskus

Lisää infoa nähtävyyksistä sekä aktiviteeteistä löytyy täältä

Tervetuloa Vaasaan viihtymään koko perheen voimin!

Sisäaktiviteetteja

Ulkoaktiviteettej