Ristorante Invar on auki

Nummelan Prisman ravintolamaailma uudistui, kun Rosson tilalle avattiin SSO:n oman tuotekehityksen tuotoksena syntynyt uniikki ruokaravintola - Invar. Ravintolan makumaailma muodostuu paikallisten ihmisten toiveita kuunnellen, perustana rakkaus Italiaan.

 

Nummelan ravintolatarjonta laajeni – Invar avattiin ensimmäinen kesäkuuta

 

Ravintolan uudistukselle rakennettiin perustaa SSO:n teettämän kuluttajaymmärrystutkimuksen kautta. Asiakkaat toivoivat ruokaravintolalta lämpöä ja rakkautta niin ruoassa kuin palvelussa, joten näiden pohjalta miljöö on päivitetty ja rakennettu kausittain vaihtuva menu. Uniikin liikeidean myötä on helpompi vastata jatkossakin asiakkaiden toiveisiin.

Ruokalistan tuotteet ovat oman tuotekehityksemme tuloksia ja tämä antaa meille mahdollisuuden kuunnella ja toteuttaa ketterästi myös asiakkaiden toiveita.

 Uniikin ravintolan nimi syntyi henkilökunnalle järjestetyn nimikilpailun myötä. Invar-nimi kumpuaa Nummelan harjulla sijaitsevan normaaliperusviivan yhteydestä. Aiemmin normaaliperusviiva määriteltiin kvartsisen metrimitan ja Invar-langan avulla. Moni nummelalainen on kenties törmännyt aihealueeseen harjulla lenkkeillessään. Sana invar on peräisin sanasta invarianssi, muuttumaton. Muuttuvassa maailmassa ihmiset kaipaavat myös jotain pysyvää ja tarina Invarista alkoi kiehtoa meitä.

 

Tervetuloa tutustumaan uuteen Invariin!