Bistro Manu mustikkamisu resepti

Resepti Bistro Manun mustikkamisu

Bistro Manun mustikkamisu syntyy helposti muutamasta herkullisesta ainesosasta. Kokeile reseptiä kotona!
Jos haluat päästä vieläkin helpommalla, voit käyttää valmista mustikkahilloa.
 
Bistro Manun mustikkamisu
 
Mustikkahilloke
100 g mustikoita
50 g hillosokeria
 
Mustikka-tuorejuustomassa
1¼ dl vispikermaa
2 rkl mustikkahilloketta
300 g maustamatonta tuorejuustoa
1 tl sokeria
 
100 g kaurakeksejä
 
Koristeluun 
tuoreita marjoja
mustikkajauhetta
kukkia
 
Ohje: Valmista mustikkahilloke keittämällä mustikoita ja sokeria miedolla lämmöllä 10 minuuttia. Jäähdytä. Vatkaa kerma kuohkeaksi vaahdoksi. Lisää joukkoon kaksi ruokalusikallista mustikkahilloketta ja tuorejuusto. Sekoita tasaiseksi ja tarkista maku. Tarvittaessa lisää sokeria oman maun mukaan. Annostele massa pursotinpussiin ja säilytä kylmässä jos teet massan ennakkoon.
 
Murenna kaurakeksit reiluiksi paloiksi. Pursota annosmaljan pohjalle ohut kerros tuorejuustomassaa, ripottele päälle murennettua kaurakeksiä ja nosta päälle mustikkahilloketta. Annostele toinen kerros kuten ensimmäinen ja viimeistele tuorejuustomassalla. Valmiit annokset voi säilyttää kylmässä ennen tarjoilua, sillä pidempi säilytys pehmentää keksit suussa sulaviksi. Koristele annos marjoilla, kukilla ja mustikkajauheella.