Pääosassa kasvikset!

Grillattua maissia, raikasta kesäkurpitsaa ja kauniita naatti porkkanoita! Mitähän upeaa Gunnar näistä valmistaa?

Kasvikset valmistuvat Gunnarin taitavan keittiötiimin käsissä upeiksi annoksiksi, joiden maut vievät sinut upealle makumatkalle. Paljon upeita raaka-aineita läheltä yhdistettyinä maailmalta matkamuistoina kerättyihin makuihin luovat yhdessä unohtumattomia makunautintoja!  

Kokeile hernerisottoa tai pyttipannua härkäpavuilla. Kuplia ja säihkettä pitää myös olla joten suosittelmmekin maistamaan vegaanista Anna Codorniuta, joka on Espanjalainen kupliva ja pirkahteleva Cava.

Gunnarin ruokalistaan pääset tutustumaan TÄSTÄ:

Varaukset ja lisätiedot:

Myyntipalavelu, Turku, puh.02-337 3800, ma-pe 8.30-16.30. Puhelun hinta 020-alkuisiin numeroihin: 8,35snt/puh + 16,69 snt/min

myyntipalvelu.turku@sokoshotels.fi