historiakuva vilhonkatu plaza hotel

Osallistu tarinankerrontakisaan 27.5.-17.6 ja voita yö Plazassa

Kerro Vilhonkatu 7-tarinasi meille ja voit voittaa majoituksen Radisson Blu Plaza Helsingissä!

Kerro meille tarinasi, muistosi ja ajatuksesi kohta 100-vuotiaasta Vilhonkatu 7- kiinteistöstä. Oletko työskennellyt SOK:n pääkonttorissa, koulutuskeskuksessa tai hotellissa? Oletko kuullut tarinoita tuttaviltasi tai oletko itse kokenut jotain mieleenpainuvaa rakennuksessa tai sen ympäristössä? Millaisia ihmisiä Rautatientorin kulmakorttelissa on vieraillut sadan vuoden aikana? Mitä heille on tapahtunut ja mitä heille nyt kuuluu?

Osoitteessa Vilhonkatu 7 on sijainnut SOK:n pääkonttori vuosina 1921-1991. Hotellina rakennus on toiminut vuodesta 1999 alkaen. Rakennuksen 100-vuotisjuhlavuoden kunniaksi  keräämme tarinoita vuosien varrelta.

Osa tarinoista tullaan julkaisemaan joko kokonaan tai osittain Radisson Blu Plaza Hotelin toimesta S-ryhmän tai Radisson Hotel Groupin viestintäkanavissa ja sosiaalisessa mediassa. S-ryhmällä on oikeus muokata kirjoitettuja tekstejä.

Kaikkien tarinan kirjoittaneiden kesken arvotaan 1kpl yöpyminen kahdelle aamiaisineen vapaavalintaisessa Suomen Radisson Blu hotellissa. Jätä yhteystietosi, mikäli haluat osallistua arvontaan. Yhteystietojasi käytetään vain arvonnan suorittamiseen. Tutustu tietosuojainfoon tästä
 


 Pääset kyselyyn tästä