Koronapassi käyttöön ravintolassamme 28.11. alkaen

Ravintolamme on auki normaalisti - tervetuloa koronapassilla! Uusien ravintolarajoitusten astuessa voimaan otamme käyttöön koronapassin 28.11. alkaen.

Uusien ravintolarajoitusten johdosta otamme koronapassin käyttöön ravintolassa ja kokoustiloissa sunnuntaista 28.11 alkaen.

Passi on todistus siitä, että henkilö on joko saanut täyden rokotussarjan vähintään 7 vuorokautta aiemmin tai saanut negatiivisen koronatestituloksen enintään 72 tuntia aiemmin tai on sairastanut koronan enintään 6 kuukautta aiemmin. Alta löydät tarkempaa tietoa niistä ravintoloista, joissa koronapassi on käytössä.

Lue lisää koronapassista – Sosiaali- ja terveysministeriö »


Toimi näin:

1. Lataa tai tulosta koronapassi Omakanta-palvelusta kanta.fi

Kirjaudu sisään Omakantaan ja lataa pdf-tiedosto kohdasta koronatodistus. Voit ottaa koronapassista myös kuvakaappauksen.

2. Näytä koronapassia ravintolassa

Koronapassia kysytään ravintolan ovella. Järjestyksenvalvoja tai henkilökunta lukee passissa olevan QR-koodin. Lukusovellus ei kerää tai tallenna koronapassin tietoja. Jos lukuohjelman käyttö ei teknisistä syistä onnistu, voimme tarkastaa koronapassin paperitodistuksesta. Taita todistus niin, että siitä näkyy vain todistuksen nimi, henkilön nimi, syntymäaika, QR-koodi ja todistuksen tunniste.


3. Muista pitää mukana myös henkilöllisyystodistus!

Ravintolalla on oikeus tarkistaa myös koronapassin esittäjän henkilöllisyys.