Ilveksen aularavintolan nimikilpailu ratkesi - Yleisön suosikki voittoon

Hotelli Ilveksen tulevan aularavintolan nimikilpailu on ratkennut. Vuoden 2022 alkupuolella avautuvasta ravintolasta tulee Lynx Bar & Cafe. Nimikilpailuun jätettiin ehdotuksia yhteensä 2070.
Original Sokos Hotel Ilveksen aulaan tulevan uuden ravintolan nimi on valittu. Tulevaksi nimeksi valikoitui Lynx Bar & Cafe. Ilveksen latinankielisestä nimestä Lynx Lynx inspiroitunut nimi oli erittäin suosittu, se löytyi jossain muodossa jopa yli 250 ehdotuksesta. Yhteensä kilpailuun tuli ehdotuksia 2070. 
 
"Lynx liittyy Ilvekseen mukavasti ja toimii niin suomalaisille kuin ulkomaisillekin vieraille. Se on napakka nimi ja helppo sanoa", perustelee hotellinjohtaja Mikko Kankaanpää nimivalintaa. Ja sopii se paikallistenkin suuhun: "Tamperelaiset sanovat tietysti Lynksi." 
 
Nimikilpailun voittajaksi arvottiin Stiina Tammenoja, jonka ehdotus oli Cafe & Bar Lynx. Hän saa palkinnoksi yöpymisen sviitissä sekä illallisen valitsemassaan Ilveksen ravintolassa. Mielestään parasta nimeä uudelle kaupunkilaisten olohuoneelle sai ehdottaa maaliskuussa niin hotellin sosiaalisen median kanavissa, nettisivuilla sekä Aamulehden kautta.  
 
Suosittuja teemoja nimiehdotuksissa olivat ilves eläimenä sekä hotellin sijainti Tammerkosken rannalla. Monia ääniä saivat muun muassa Tupsukorva, Pesä, Kuohu, Koski ja Suvanto, kuten myös aiemmin paikalla sijainneen Verkatehtaan mukaan annetut Verka ja Kehräämö. Lynxin ohella toinen suosittu yksittäinen nimi oli Tappara, joka annettiin 74 kertaa.  
 
"Olimme todella tyytyväisiä nimikilpailun antiin. Ehdotuksia tuli paljon, ja niitä oli perusteltu asiantuntevasti. Ehdotuksissa oli otettu huomioon niin ravintolan sijainti, tunnelma kuin hotellin historiakin. Mukana oli myös huumoriehdotuksia, niin kuin hyvään nimikilpailuun kuuluukin. On hienoa huomata, että Ilves innostaa ihmisiä. Toivotan kaikki tervetulleeksi nauttimaan elämästä uuteen Lynxiin!" Kankaanpää toivottaa.  
 
Uusi Lynx Bar & Cafe, Original Sokos Hotel Ilves sekä muut ravintolat ja palvelut avautuvat alkuvuodesta 2022. 
 
Lisätietoja 
 
Mikko Kankaanpää  
hotellinjohtaja, Original Sokos Hotel Ilves  
puh. 050 63 816  
mikko.kankaanpaa@sok.fi