Hotellielämää | Marraskuu 2021

Hotellielämää on juttusarja Porin Vaakunasta, jossa hotellipäällikkö Riina kertoo kuukausittain hotellin tapahtumista ja kuulumisista kulissien takaa. Mitä kaikkea Vaakunassa tehdään, jotta se tärkein eli asiakas viihtyisi mahdollisimman hyvin? Blogikirjoitus julkaistaan joka kuun alussa sokoshotels.fi -sivustollamme ja käsittelee edellisen kuukauden kuulumisia.

Hei vaan sinulle täältä syysateiden keskeltä! Nyt on kelloja siirretty ja päivät ovat pimeitä ja harmaita… Mutta pitää varmaan ajatella vain, että valoa kohti mennään. Me täällä Vaakunassa ainakin teimme täsmäiskun pimeyttä vastaan, ja laitoimme valot päälle :) Nyt on näin upeat valot rakkaassa hotellissamme, ja näistä saamme nauttia koko pimeän ajan!

Lokakuu meni sujahtaen ohi, ja nyt alkaa meidän ihan lempparikausi, eli pikkujoulut! Saamme palvella asiakkaita ihan hulluna (näin porilaisittain), ja siitä olemmekin erittäin iloisia ja onnellisia. Muutaman vuoden tässä onkin Korona jumittanut kaikki juhlat ja juhlijat koteihinsa, mutta eipä enää! Vaakunan pikkujouluja on varattu jo vaikka kuinka ja Amarillon lämmin glögi pienellä twistillä tuoksuu jo meidän aulassa. Ja mikä parasta, Amarillosta lähettivät terveisiä, että voit nauttia glögisi myös drinkin muodossa! Koska kaikki eivät tykkää juoda lämmintä juomaa, niin hehän sitten kehittelivät glögin myös drinkiksi!

Winstonissa tapahtuu mielestäni tässä joulun alla vähän joka viikonloppu jotain: on bändiä ja Blues Jameja ja hyviä juomia! Kuulin, että olivat täyttäneet oluthyllyäänkin mielenkiintoisilla uutuuksilla :)

Koska joulu, tuo muiden muistamisen aika, lähenee, haluan kertoa sinulle meidän tavastamme tehdä hyvää. Olemme jo monen vuoden ajan harjoittaneet hyväntekeväisyyttä, kohteena ihana Icehearts. Icehearts on ennaltaehkäisevää lastensuojelutyötä, ja siellä tehtyä työtä lasten hyvinvoinnin eteen ei voi rahalla mitata. Haluamme tukea tätä upeaa toimintamallia, ja kehittelimmekin tavan, jossa jokaisesta myydystä Icehearts -burgerista lahjoitetaan aina 1€ hyväntekeväisyyskohteelle. Olemme päässeet lahjoittamaan jo useana vuonna rahaa Iceheartsille, ja nämä lahjoitukset on siis tehty meidän ihanien asiakkaiden voimin! Nyt on taas myynnissä Icehearts-burgeri, josta lahjoitetaan aina 1€ hyväntekeväisyyskohteelle. Eli hei! Lähde herkuttelemaan ja tekemään hyvää! <3

Ja nyt seuraa se pakollinen Onnellistamistarina (nää vaan on pakko aina jakaa lukijoiden kanssa, koska nää on niin ihania!). Vastaanoton Tuukka onnellisti asiakkaan koko perheensä voimin! Asiakas tarvitsi kynsiviilaa, eikä viilaa löytynyt. Asiakasta häiritsi muutama lohjennut kynsi. Tuukan vaimo oli juuri tulossa hakemaan häntä töistä, joten Tuukka soitti vaimolleen, että "kävisitkö hakemassa kynsihuoltovälineitä tullessasi?". Heidi-vaimo teki työtä käskettyä, ja toi viilaa ja muuta tarviketta tullessaan. Viilat laitettiin somasti Original -nauhalla paketiksi ja vietiin asiakkaan huoneeseen. Asiakas yllättyi iloisesti sydämensä pohjasta ja jätti vielä suklaan ja kauniin kiitoksen Tuukalle. Kun ilahduttaa muita, saa siitä itsekin kaksin verroin iloa! <3

Tässä taisikin olla tämän kuun kuulumiset! Nyt vain vauhdilla kohti pikkujouluja ja piparkakkuja ja lahjahankintoja ja konvehtirasioita ja glögiä ja hyvää lämmintä mieltä - eli kohti joulua! :)

Nähdään ja kuullaan taas ensi kuussa, ihanaa marraskuuta sinulle! <3

Iloisin terveisin,

Riina