talven juhlat

3 x talven juhla

Pikkujoulukausi ja liikaa vaihtoehtoja? Kaipasitpa hillittyä tyylikkyyttä, täysrentoutumista tai villiä irrottelua, Raflaamon räätälöimät bilereitit takaavat, että juhlailta ei tyssää suunnittelun puutteeseen.
TYYLIKÄSTÄ LAATUA
 
Hienostunutta ja klassisen laadukasta juhlintaa etsivän kannattaa panostaa talven juhlakaudella puhtaisiin makuihin, viihtyisään ympäristöön ja paikkoihin, joissa asiakaspalvelu pelaa viimeisen päälle. 
 
Aloita ilta: Mikäpä kohottaisi juhlatunnelman paremmin, kuin taidolla valmistettu drinkki tai kylmä lasi kuohuvaa? Siemaile klassikkojuomaa Helsingin kattojen yllä Tornin Ateljee Barissa, korkkaa kuohuva Oulun Bacaro Doppiossa tai testaa omistajan viinit Lahden Bar & Bistro Seurahuoneella
 
Täytä vatsa: Läheisten kesken nautittu laadukas illallinen ylevöittää illan ja yhdistää seurueen. Suuntaa Helsingin Kappeliin tai Loisteeseen nauttimaan upeasta arkkitehtuurista ja laadukkaasta À la Carte -listasta tai kokeile oman paikkakuntasi Frans & les Femmes -ravintolan tarjontaa. 
 
Kruunaa kokonaisuus: Nakkaa pikkujoulupaljetit niskaan, nappaa tanssikengät mukaan ja suuntaa kohti yökerhoa! Valloita lattiat Turun Börsissä, bailaa Jyväskylän Bra2:ssa tai klubbaile Helsingin Le Royssa aamuun asti. 
 
RENTOA JA RUSTIIKKISTA
 
Kaikkia talven juhlia ei tarvitse viettää pikkumustassa tai puvuntakissa. Jos halajat juhlaillaltasi ennen kaikkea rentoa tunnelmaa ja mutkatonta yhdessäoloa, varmista että juomavalikoima on kunnossa, istumapaikat ovat upottavia ja taustamusa toimii. 
 
Aloita ilta: Pienpanimotrendin myötä useiden ravintoloiden olutvalikoimista löytyy sopiva tuoppi makuun kuin makuun. Nauti huurteinen esimerkiksi Helsingin Belgessä, testaa hopinaattoria eli mauntehostushanaa Mikkelin Wilhelmissä tai kisaile biljardimestaruudesta Turun Bar Edisonissa.  
 
Täytä vatsa: Maku on tärkein ja hienostelu jää taakse, kun ruokapaikakseen valitsee rehtiä ja rentoa apetta tarjoavan tahon. Tartu tirisevään burgeriin Kuopion Ehtassa, revittele rokkareiden suosikkiannoksilla Tampereen Paja Barissa tai pistele poskeen tex mex -herkkuja Amarillossa
 
Kruunaa kokonaisuus: Rock-poliisin tai musadiggarin ilta huipentuu elävään musiikkiin. Fiilistele huippukeikkoja Helsingin Virgin Oilissa, karju karaokea Jyväskylän Freetimessa tai soita vaikka itse open mic -hengessä Lappeenrannan Soul Bar Pianossa.
 
VAUHTIA JA VAARATILANTEITA 
 
Aktiivisinkaan toiminnan tyyppi ei joudu pyörittelemään peukaloitaan pöydän ääressä, jos iltaan sisällyttää tarpeeksi tekemistä. 
 
Aloita ilta: Lopeta turhantärkeä jäykistely heti alkuunsa, käännä vauhtimittarit kattoon ja aloita illanvietto leikkimielisellä kisailulla kavereiden kesken. Testaa Sport Academyn curlinghuone, keilaa Kotkan Playersissa tai briljeeraa biljardissa Joensuun Bar Playssa.  
 
Täytä vatsa: Hyvästä ruuasta ei tarvitse tinkiä, vaikka kaipaisikin viihdykettä myös aterioinnin ajaksi. S-ryhmän sporttibaareista löydät tekemistä ruokailun lomaan kovemmallekin penkkiurheilijalle. Maistele Sports Academyn hot wingsejä Helsingissä, kokeile Oulun Sport Itin amerikkalaistyylistä ruokaa tai vedä finger foodia Lappeenrannan Birrassa – ja tuijota samalla parhaat pelit reilun kokoisilta screeneiltä.
 
Kruunaa kokonaisuus: Sulata viimeisetkin virallisuuden rippeet sujahtamalla koko porukan kanssa samoille lauteille. S-ryhmän ravintoloista löytyy saunatiloja monen kokoisille porukoille. Pistä kaverit kasaan ja testaa löylyt Sports Academyn 12 hengelle sopivassa luksussaunassa, kerää lämpöä Papa Albertin tilaussaunassa Helsingissä tai päästele höyryjä Porin Winstonissa.