Siirry pääsisältöön

Helsingin Sanomat antoi Harborelle neljä tähteä

Helsingin Sanomat antoi Harborelle neljä tähteä

Helsingin Sanomat antoi Harborelle neljä tähteä

Ruoka-annos, jossa on lohta ja porkkanaa.

Helsingin Sanomien 30.10. julkaistussa arviossa Katajanokan uusi Harbore-ravintola sai 4 tähteä. Lehti kiitteli ravintolan upeita merimaisemia, taidokkaasti valmistettuja annoksia ja ainutlaatuista tunnelmaa, jotka erottavat sen perinteisistä S-ryhmän ravintoloista:

"Yli 80 prosenttia raaka-aineista on kotimaisia, eikä annoksissa käytetä esimerkiksi chiliä, soijaa, seesamia tai muita eksoottisia raaka-aineita. Suurin osa ruuista on maustettu yksinkertaisesti suolalla ja pippurilla."

Haluatko itse kokea, mistä Harboressa puhutaan? Tutustu menuun ja varaa pöytä helposti tästä >>

Lue koko Helsingin Sanomien arvostelu tästä >> Avautuu uuteen välilehteen

Näissä ravintoloissa

Ravintolaketjut

Ravintolaketjut