Puhtaiden makujen maisemia
Koe intohimoinen tutkimusmatka suomalaisen ruuan juurille. Haluamme nostaa kotimaiset ja pohjoisen raaka-aineet jalustalle, niiden ominaista makua ja syvintä olemusta kunnioittaen. Lupaamme nautintoa lautasella ja lasissa.
Tule kokemaan kiireetön ja omaperäinen lähestymistapamme ruokaan ja juomaan. Uskomme että raaka-aineiden puhtaus ja makujen selkeys johtotähtenä syntyy rehellinen, lähestyttävä ja syvän nautinnollinen elämys, jonka viimeistelee hengittävästä ja vaikuttavasta puutalosta avautuva, alati muuttuva merinäkymä.
Solo Sokos Hotel Pier 4:n Solo-aamiainen tarjoillaan myös Harboressa.Varaa pöytä aamiaiselle tästä >>
Ajankohtaista
Helsingin TOP 6 maisematerassit
Helsingin TOP 6 maisematerassit
Poimimme parhaat terassit, joilla nauttia Helsingin kauniista kesämaisemista. Katso lista ja tule viihtymään!
Lue lisää
Harboren uusi keittiöpäällikkö on ruokamaailman nouseva nimi
Harboren uusi keittiöpäällikkö on ruokamaailman nouseva nimi
Viljami Broas, yksi Helsingin ravintolakentän lahjakkuuksista, on aloittanut Harboren ja Pier 4:n keittiöpäällikkönä.
Lue lisää
Ravintola Harbore tarjoaa nautintoa puhtaiden makujen maisemissa
Ravintola Harbore tarjoaa nautintoa puhtaiden makujen maisemissa
Solo Sokos Hotel Pier 4:n uusi ravintolakokonaisuus keskittyy suomalaisiin ja pohjoisiin makuihin, käyttäen kotimaisia raaka-aineita ja tarjoten kokonaisvaltaisen ruokailuelämyksen hotellissa.
Lue lisää
Helsingin Sanomat antoi Harborelle neljä tähteä
Helsingin Sanomat antoi Harborelle neljä tähteä
S-ryhmän uusi hotelliravintola kerää kehuja, eikä tunnu hotelliravintolalta.
Lue lisää
restaurantGallery
yhteystiedot
Katajanokanlaituri 4
Helsinki
kartta