5 x Tunnelmallinen kabinetti Helsingissä

Vietä ilta hyvässä seurassa maukkaan ruoan ja juoman äärellä. Helsingin keskustan ravintoloista löytyy useita viihtyisiä kabinetteja pikkujoulujen viettoon. Monet tiloista varattavissa helposti netissä. Katso Raflaamon suosikit!

1. Vltava

Vltavan upean jugend-rakennuksen neljännessä kerroksessa sijaitsee näytelmäkirjailija ja toisinajattelija Vaclav Havelin mukaan nimetty Havel-kabinetti. Tila tarjoaa tyylikkäät ja toimivat puitteet jopa 38 hengen juhliin. Kabinetissa on hyvä tekniikka, maistuvat menut ja tietysti Suomen laajin valikoima tšekkiläisiä oluita. Tutustu ja varaa netissä »

2. Bistro Manu

Kaksi kabinettia moneen käyttöön! Mestarillisen Bistro Manun viihtyisissä kabineteissa illallistat leppoisasti pienellä porukalla omassa rauhassa. Bistro Manu sijaitsee Original Sokos Hotel Presidentissä, Kampin kauppakeskuksen vieressä. Tutustu ja varaa netissä »

3. La Famiglia Helsinki

Aivan Helsingin ydinkeskustassa sijaitseva La Famiglia kokoaa yhteen ystävät ja perheet nauttimaan parhaasta ruoasta, sydämellisestä palvelusta ja kiireettömästä tunnelmasta. Vietä rennot pikkujoulut hyvän ruoan äärellä! La Famiglia räätälöi tarjoilut toiveesi mukaan. Ihanat antipastit, pizzat, pastat ja risotot – jälkiruokaa unohtamatta! Tutustu ja varaa netissä »

4. Solo Sokos Hotel Helsinki

Upeasti uudistettu Hesarin kirjasto -kabinetti sopii noin 30 hengelle vaivattomiin illanviettoihin, after workeille ja rentoon seurusteluun. Hesarin kirjasto sijaitsee Solo Sokos Hotel Helsingin ensimmäisessä kerroksessa, aivan Helsingin ydinkeskustassa. Tutustu ja varaa netissä »

5. Zetor

Legendaarinen ravintola keskellä Helsinkiä! Zetorissa viihdyt dinneristä discoon. Varaa omaan käyttöösi muista poikkeavia tiloja, kuten Herrasväen Huone, Tankavaara, Metsäpirtti tai kabinetti Mummon kammari. Zetorin ruokalista ja juomalista henkivät suomalaisuutta: tuttuja klassikoita ja maaseudun inspiroimia erikoisuuksia. Tarjolla myös erityinen joulumenu! Tutustu ja varaa »

Katso lisää juhlatiloja »

Ravintolaketjut

Amarillo
Babista Kebab Revolution
Bacaro Doppio Cafe & Deli
Bistro
Chico's
Coffee House
Frans & les Femmes
Grill it!
Hesburger
Hophaus
La Famiglia
Oksa
Oluthuoneet
PizzaBuffa
Presso
Prisma Cafe
Public Corner
Rosso
Rosso Express
Rosso Pizza
Siipiyhtiö
Spaghetteria
Trattoria
VENN

SOK Matkailu- & ravitsemiskaupan ketjuohjaus

Käyntiosoite:

Fleminginkatu 34 00510 Helsinki

Postiosoite:

PL 1 00088 S-RYHMÄ

Y-tunnus:

0116323-1

Myyntipalvelu, pääkaupunkiseutu

0300 870 020 (arkisin klo 8.00-18.00)

51 snt/min + pvm/mpm

Myyntipalveluiden yhteystiedot, koko Suomi

SOK:n puhelinvaihde

010 76 8011 (arkisin klo 8.00-17.00)

0,0835 €/puhelu + 0,1209 €/min

Palaute


Yksittäisten ravintoloiden palautelinkit ovat ravintolan omilla sivuilla