Vietä vauhdikas päivä huvivaltio PowerParkissa!

Huvivaltio PowerParkissa riittää hauskanpitoa ja vauhtia kaikenikäisille. Varaa hotellipaketti Vaasan Original Sokos Hotel Vaakunasta.

Päivä huvivaltio PowerParkissa ja majoitus Original Sokos Hotel Vaakunassa - tässä kesän hauskin loma sinulle ja perheellesi. Original Sokos Hotel Vaakuna, keskellä kaupunkia, tarjoaa tasokasta majoitusta ja kaikki palvelut ovat kätevästi ympärillänne. Huvivaltio Powerpark on avoinna päivittäin ajalla 7.6. – 9.8. klo 11 - 19. Tarkista muut aukiolopäivät täältä

HUOM! 

Tänä kesänä PowerPark ottaa käyttöön huvittelupäivän varausjärjestelmän väkimäärän rajaamiseksi huvipuiston alueella. Tällä tavoin voimme taata kaikille huvittelijoille ja työntekijöille turvallisen huvipuistopäivän. Huvittelupäivä tulee varata ennakkoon alla olevasta kalenterista, jotta voimme varmistaa, että jokainen ilmoittautunut pääsee haluamanaan päivänä huvittelemaan eikä kenenkään tarvitse kääntyä pettyneenä puiston portilla tai jonottaa turhaan.

Huvittelupäivän voit sekä varata että peruuttaa helposti ja päivän varaaminen itsessään on täysin maksutonta. Sisäänpääsy huvipuistoon edellyttää varauksen lisäksi jokaiselta huvittelijalta sisäänpääsylipun tai huvirannekkeen. Kaikki varaukset tarkistetaan porteilla, ja sisään pääsevät vain sille päivälle varauksen tehneet henkilöt. Voit hankkia lipputuotteesi ennakkoon PowerParkin verkkokaupasta tai huvipuistopäivänä lipunmyynnistä.

VARAA KALENTERISTA PAIKKA HUVIPUISTOON JA TEE SEN JÄLKEEN MAJOITUSVARAUKSESI TÄÄLTÄ

Voit ostaa huvipuistolipun suoraan Power Parkin sivulta TAI meidän lisämyyntituotteistamme huonevarauksen yhteydessä.
Näin varaat osoitteesta www.sokoshotels.fi:

Tarkista PowerParkin sivulta että huvipuistossa on tilaa ja varaa paikkasi ennakkoon. Täytä tämän jälkeen huonevaraukseen tarvittavat tiedot. Saat näkyviin saatavilla olevat huonehinnat. Valitse omistajahinta tai päivän hinta ja poimi PowerPark-liput varaukseesi lisäpalveluista. Varausvahvistuksen saat sähköpostiisi. Huomaathan, että lisäpalveluita ei voi varata saman päivän varauksille, kysy tällöin lisäpalveluita hotellista.

Voimassa 7.6.-9.8.2020

Original Sokos Hotel Vaakuna, Vaasa

Alkaen 201€/perhe/vrk/2 hh:ssa yhdellä lisävuoteella

Hintaan sisältyy:

  • majoitus standard-luokan huoneessa 2 aikuiselle ja 1 lapselle lisävuoteessa
  • aamiainen
  • kolme päiväranneketta huvivaltio PowerParkiin, 2 x yli 130cm ja 1 x alle 130cm
  • asiakassauna
  • kuntosali


Lisätiedot:
Suoraan hotellista, puh. 020 780 88 00 
(Puhelun hinta 020-alkuiseen numeroon 8,35 snt/puh + 16,69 snt/min)
Hinta on vapaa-ajan alkaen-hinta Omistajille. Hinta vaihtelee päivän mukaan.

alk. 201 EUR/perhe/vrk/2 hh:ssa yhdellä lisävuoteella Asiakasomistajalogo