Unelmienne hääjuhla

Tervetuloa nauttimaan onnentäyteisestä päivästä lumoavaan Radisson Blu Marina Palace Hotel Turkuun. Olemme tukenanne aivan suunnittelun ensi hetkistä hääjuhlan unohtumattomaan päätökseen asti.

Jotain vanhaa, jotain uutta, jotain lainattua, jotain sinistä. Nämä taianomaiset ainesosat juontavat juurensa vanhasta englantilaisesta hääperinteestä. Vanha ja uusi kuvaavat siirtymistä uuteen elämänvaiheeseen. Lainattu symboloi sidettä rakkaisiinne, perheisiinne ja ystäviinne. Sininen väri taas on historiallinen onnentuoja ja entisaikojen häiden suosituin väri. Something Blu.

Radisson Blu Marina Palace Hotel Turku on kaupungin ikoninen maamerkki Aurajoen rannalla. Upeat jokinäkymät yhdistettyinä viihtyisiin sisätiloihin luovat ainutlaatuisen miljöön hääjuhlalle. Häikäisevä kristallikruunu ottaa hääparin ja heidän vieraansa vastaan juhlatilojen aulassa ja luo näyttävän taustan myös vihkimiselle.

Juhlatila AavaMeren lattiasta kattoon ulottuvista ikkunoista avautuu kaunis näkymä joelle. Submarina-juhlatila puolestaan lumoaa aistikkaalla ja tunnelmallisella valaistuksellaan. AavaMeressä avioparin onnea juhlistavat jopa 200 ja Submarinassa jopa 150 vierasta. Tilat ovat muokattavissa myös suurempiin sekä pienempiin juhliin. Taianomaiset hääpakettimme sisältävät uniikkeja elementtejä ja tarjoilevat teille ja vieraillenne ennenkokemattomia elämyksiä. Valitsemaanne teemaan sovitettu menu viimeistelee ikimuistoisen kokonaisuuden. Suussa sulavaa hääkakkua unohtamatta.

Hääammattilaisillamme on hallussaan niin kokonaisuus kuin jokainen herkkä yksityiskohtakin. He suunnittelevat juuri teille räätälöidyn, yksilöllisen ja tyylikkään juhlan. Yes I Can!SM -lupauksellamme sitoudumme olemaan aina palveluksessanne – intohimolla ja täydellä sydämellä. Teidän tehtäväksenne jää nauttia päivästä. Ja säteillä onnesta.

Ota yhteyttä myyntipalveluumme ja tule tutustumaan tiloihimme!                                                                                                         puh. 020 1234 710 / s-posti: sales.turku@radissonblu.com

Radisson Blu Marina Palace Hotel                                                                                                                                                   Linnankatu 32, Turku

Näissä ravintoloissa