Teatterivinkkejä Turussa

Turun kiehtova kulttuuritarjonta houkuttelee ympäri vuoden. Valitse mieleisesi esitys, osta liput ja varaa majoitus. Piristystä arkeen niin viikonloppumatkaajalle kuin ryhmämatkailusta kiinnostuneille!

Turun kiehtova kulttuuritarjonta houkuttelee ympäri vuoden. Valitse mieleisesi esitys, osta liput ja varaa majoitus. Piristystä arkeen niin viikonloppumatkaajalle kuin ryhmämatkailusta kiinnostuneille!

TURUN KAUPUNGINTEATTERI  -  teatterin kolmella näyttämöllä pääsee uppoutumaan musikaaleista laatudraamaan. Suosittelemme mm.

Niskavuoren nuori emäntä, kts. esityskalenteri tästä

Elokuvana ja lukuisia kertoja näyttämöllä nähdystä klassikkoteoksesta on luvassa oopperamaisen näyttävä modernisointi."Niskavuori-näytelmien ajattomuuden vuoksi voimme niiden kautta tarkastella itseämme, arvojamme ja yhteisöämme nykypäivänä", kertoo ohjaaja Susanna Airaksinen, joka tarttuu näyttämöteokseen yhdessä kokeneen suunnittelijatiimin kanssa. Mukana näyttämöllä ovat kaikki Turun Kaupunginteatterin näyttelijät. Ensemblen keskiössä Loviisana loistaa Minna Hämäläinen.

OSTA LIPUT TÄSTÄ>>

Tutustu Turun kaupunginteatteriin ja ohjelmistoon tästä

 

ÅBO SVENSKA TEATER    Hemåt över isen 12.9.2020-10.12.2020

Rosoista romantiikkaa ja saaristolaisdraamaa 

Gunilla Linn Perssonin romaanin mukaan. Ensi-ilta on 12.9.2020 Päänäyttämöllä.

Hemåt över isen-tarina sijoittuu saareen. Se on kertomus nuoruudenrakkaudesta, josta voi kehittyä rakkaussuhde keski-iässä, vanhemmista, jotka eri tavoin pettävät sekä kanalaumasta, joka sekaantuu kaikkeen. Rinnakkaistarina sijoittuu samaan saareen ja vuoteen 1914. Seitsemän nuorta lähtevät naapurisaareen tansseihin. He eivät palaa.    

Gunilla Linn Persson on kirjailija ja mm Saaristolaislääkäri TV-sarjan käsikirjoittaja. Hemåt över isen-näytelmän on dramatisoinut Tove Appelgren. Esitys tekstitetään sekä suomeksi että ruotsiksi Päänäyttämöllä.

OSTA LIPUT TÄSTÄ »

Tutustu Åbo Svenska Teateriin ja näytelmään tästä »

 

SAMPPALINNAN KESÄTEATTERI    Mielensäpahoittaja 11.6.-14.8.2020
2020 on juhlavuosi, kun Samppalinnan Kesäteatteri täyttää 60 vuotta! 

Juhlistamme pitkää taivalta yhtenä Suomen suurimmista kesäteattereista kotimaisella komedialla. Tämän kunnian saa jo ilmiöksi ja hahmoksi muodostunut Mielensäpahoittaja. Mielensäpahoittaja tullaan näkemään ensimmäistä kertaa aivan uutena musiikkikomediaversiona. Komedian tarina pohjautuu Tuomas Kyrön menestysromaaneihin. Uudessa versiossa Mielensäpahoittajaa tarkastellaan kuitenkin uudella tavalla, uuden Samppalinnan Kesäteatterille kirjoitetun tekstin kautta. 

Musiikkikomedian ohjaa KimmoVirtanen. Mielensäpahoittajassa esitettävä musiikki on osittain olemassa olevaa ja osittain täysin uutta, jonka säveltämisestä vastaa musiikin monitaituri Lauri Schreck. 

OSTA LIPUT TÄÄLTÄ>>

Tutustu Samppalinnan kesäteatteriin ja näytelmään tästä>>

 

MAJOITU TURUSSA UUDESSA HOTELLISSA

Original Sokos Hotel Kupittaa, Turku

Hinnat alk. 63,50 €/hlö/vrk/2hh:ssa

Hintaan sisältyy:

  • Majoitus
  • Aamiainen
  • Hotellisaunan ja kuntohuoneen käyttö 

Tiedustelut ja majoitusvaraukset:

Sokos Hotels Myyntipalvelu, puh. 020 1234 600. Puhelun hinta 020-alkuisiin numeroihin: 8,35 snt/puh + 16,69 snt/min.

Alkaen-hinta on vapaa-ajan majoitushinta S-ryhmän omistajille. Hinta vaihtelee valitun päivän ja hotellin mukaan.