Teatterivinkkejä Turussa

Turun kiehtova kulttuuritarjonta houkuttelee ympäri vuoden. Valitse mieleisesi esitys, osta liput ja varaa majoitus. Piristystä arkeen niin viikonloppumatkaajalle kuin ryhmämatkailusta kiinnostuneille!

Turun kiehtova kulttuuritarjonta houkuttelee ympäri vuoden. Valitse mieleisesi esitys, osta liput ja varaa majoitus. Piristystä arkeen niin viikonloppumatkaajalle kuin ryhmämatkailusta kiinnostuneille!

TURUN KAUPUNGINTEATTERI  -  teatterin kolmella näyttämöllä pääsee uppoutumaan musikaaleista laatudraamaan. Suosittelemme mm.

Cabaret - Willkommen 9.9.-31.12.2020

Syksyllä Päänäyttämö muuttuu tiivistunnelmaiseksi klubiksi, jossa hiki ja juomat virtaavat ja juhla tuntuu loputtomalta: Rakastettu Cabaret-musikaali nähdään ensimmäistä kertaa Turun Kaupunginteatterissa! Vuonna 1931 Berliinin yöelämän keskipiste on Kit Kat Club, jossa jokainen saa olla oma itsensä - tai kuka haluaa.Koskettavan tarinan pääosissa loistavat musikaalitähdet Anna Victoria Eriksson ja Olli Rahkonen. Tekstitys englanniksi.

OSTA LIPUT TÄSTÄ>>

Kaikki äitini, kaikki tyttäreni 16.9., 17.9. ja 24.10.2020 klo 19

Tositarinoita äiti-tytär-suhteista. Yli 80 000 katsojaa kerännyt yleisön rakastama Kaikki äitini, kaikki tyttäreni vierailee ensimmäistä kertaa Turun Kaupunginteatterissa. Kaikki äitini, kaikki tyttäreni on lämmin ja hauska, viiltävä ja pirullinen esitys äitien ja tyttärien välisestä suhteesta. Esitys pohjautuu Kodin Kuvalehden lukijoiden kokemuksiin, jotka on nivottu yhteen hervottoman hauskaksi tarinaksi.

OSTA LIPUT TÄSTÄ>>

TULOSSA: Nokia - yritystarina vailla vertaa 25.11.2020 alkaen

Lööppien takaa löytyy kiehtova yritysmaailma, rohkeita visionäärejä ja valtavasti opittavaa. Nokia on vaikuttanut suoraan tai välillisesti kaikkiin suomalaisiin ja maamme yrityskulttuuriin.  Kantaesityksen ohjaavaan Mikko Koukiin näytelmässä vetoaa sen maalaama kuva keskenään hyvin erilaisista johtajista. Inhimillisen, viihdyttävän draaman keskiössä ovat Nokia-johtajat Jorma Ollila (Taneli Mäkelä) ja Risto Siilasmaa (Olli Rahkonen). 

Tutustu Turun kaupunginteatteriin ja ohjelmistoon tästä

 

ÅBO SVENSKA TEATER    Hemåt över isen 12.9.2020-10.12.2020

Rosoista romantiikkaa ja saaristolaisdraamaa 

Gunilla Linn Perssonin romaanin mukaan. Ensi-ilta on 12.9.2020 Päänäyttämöllä.

Hemåt över isen-tarina sijoittuu saareen. Se on kertomus nuoruudenrakkaudesta, josta voi kehittyä rakkaussuhde keski-iässä, vanhemmista, jotka eri tavoin pettävät sekä kanalaumasta, joka sekaantuu kaikkeen. Rinnakkaistarina sijoittuu samaan saareen ja vuoteen 1914. Seitsemän nuorta lähtevät naapurisaareen tansseihin. He eivät palaa.    

Gunilla Linn Persson on kirjailija ja mm Saaristolaislääkäri TV-sarjan käsikirjoittaja. Hemåt över isen-näytelmän on dramatisoinut Tove Appelgren. Esitys tekstitetään sekä suomeksi että ruotsiksi Päänäyttämöllä.

OSTA LIPUT TÄSTÄ »

Tutustu Åbo Svenska Teateriin ja näytelmään tästä »

 

SAMPPALINNAN KESÄTEATTERI    Mielensäpahoittaja 11.6.-14.8.2020 => vallitsevan tilanteen takia esitykset siirretty kesälle 2021
2020 on juhlavuosi, kun Samppalinnan Kesäteatteri täyttää 60 vuotta! 

Juhlistamme pitkää taivalta yhtenä Suomen suurimmista kesäteattereista kotimaisella komedialla. Tämän kunnian saa jo ilmiöksi ja hahmoksi muodostunut Mielensäpahoittaja. Mielensäpahoittaja tullaan näkemään ensimmäistä kertaa aivan uutena musiikkikomediaversiona. Komedian tarina pohjautuu Tuomas Kyrön menestysromaaneihin. Uudessa versiossa Mielensäpahoittajaa tarkastellaan kuitenkin uudella tavalla, uuden Samppalinnan Kesäteatterille kirjoitetun tekstin kautta. 

Musiikkikomedian ohjaa KimmoVirtanen. Mielensäpahoittajassa esitettävä musiikki on osittain olemassa olevaa ja osittain täysin uutta, jonka säveltämisestä vastaa musiikin monitaituri Lauri Schreck. 

OSTA LIPUT TÄÄLTÄ>>

Tutustu Samppalinnan kesäteatteriin ja näytelmään tästä>>

 

MAJOITU TURUSSA SOKOS HOTELLISSA

Hinnat alk. 63,50 €/hlö/vrk/2hh:ssa

Hintaan sisältyy:

  • Majoitus
  • Aamiainen
  • Hotellisaunan ja kuntohuoneen käyttö 

Tiedustelut ja majoitusvaraukset:

Sokos Hotels Myyntipalvelu, puh. 020 1234 600. Puhelun hinta 020-alkuisiin numeroihin: 8,35 snt/puh + 16,69 snt/min.

Alkaen-hinta on vapaa-ajan majoitushinta S-ryhmän omistajille. Hinta vaihtelee valitun päivän ja hotellin mukaan. Ryhmät yli 10 henkilöä erillisen tarjouksen mukaan, tee sähköinen tarjouspyyntö tästä>> 

alk. 63,50 EUR/hlö/vrk/2 hh Asiakasomistajalogo