Syyslomareissu Torni Tampereelle

Suunnitelmissa syyslomareissu Tampereelle? Olemme koonneet parhaat Tampere vinkit!

Hauska ja aktiivinen syyslomareissu Tampereella meidän vieraanamme!

 

Tervetuloa vieraaksemme Solo Sokos Hotel Torni Tampereelle! Moro Sky Baristamme on mahtavaa ihailla Tampereen maisemia joka ilmansuuntaan ja nauttia samalla esimerkiksi herkullista kaakaota. Koko perhe voi ihastella ohikulkevia junia sekä sisäänkäyntimme upeaa Veturi–taontateosta ja junakiskoja Paja Barissamme.

Toistaiseksi ruuan voi tilata ilman huonepalvelulisää huoneeseen, ihanan vaivatonta nauttia illallinen oman huoneen rauhassa. 

Vastaanotostamme voi lainata lautapelejä huoneeseen ajanvietteeksi sekä ostaa välipalaksi herkullisia bageleita tai smoothieita. Vieraamme voivat lainata Jopoja ja käydä pyöräretkellä tutustumassa Tampereeseen.

Saunoilla on yleiset miesten ja naisten saunavuorot joka päivä klo 17-19:30. Muina aikoina saunat ovat käytössä huonekohtaisella 30min ajanvarauksella, varauksen voi tehdä sisäänkirjautumisen jälkeen, yksi varaus per huone, ei etukäteisvarauksia.

 

Tampereella on monipuolisesti tekemistä moneen makuun, tässä muutamia vinkkejä mukavaan koko perheen reissuun!

 

  • Särkänniemen Karmiva Karnevaali valtaa huvipuiston 14.-23.10.2021.  Tapahtuma on saanut vaikutteita eksoottisesta karnevaalikulttuurista ja iltativolitunnelmasta. Lisätiedot ja liput Särkänniemen sivuilta.
  • Tampereelle on avautunut Tampereen pieni lelukauppa. Lelukauppa sijaitsee Hämeenkadulla Sokosta vastapäätä. Sinne pääsee näppärästi ratikalla hotellimme läheisyydessä olevalta Tullin pysäkiltä.
  • Muumimuseo on aivan nurkan takana Tornista katsottuna. Tarkista ajantasaiset aukiolot täältä.
  • Portaali on Tampereen ensimmäinen virtuaalielämysliike. Tampereen Sokos Hotellien asiakkaat pääsevät kokemaan nämä upeat elämykset etuhintaan. Peliaika varataan suoraan Portaalista ja alennus annetaan paikan päällä kassalla näyttämällä hotellin avainkorttikoteloa.
  • Vakoilumuseo pääsee tutustumaan vakoilun värikkääseen historiaan. Museossa kerrotaan kattavasti vakoiluun liittyvistä asioista, kuten salakirjoituksesta, salakuuntelusta, agenttien motiiveista ja työskentelystä sekä nykypäivän tietoverkkovakoilusta. Osaa laitteista pääsee itse kokeilemaan ja museossa voi halutessaan tehdä agenttitestin.
  • Hotelliltamme on katettu kulkureitti kauppakeskus Tullintorille, jossa on useita aktiviteetteja mm. laserpeli Megazone, pulmaseikkailu Prison Island sekä kiipeilyalue Irti Maasta.
  • Trampolin Park Wildista voi varata hyppytunnin ja pomppia trampoliineilla sydämensä kyllyydestä tai haastaa itsensä kiipeilyseinillä tai seikkailupuiston puolella. Varaa paikkasi etukäteen täältä.

 

Vastaanottomme väki neuvoo mielellään onnistuneen Tampere loman suunnitellussa ja vastaanotostamme on saatavilla Tampereen keskustan kävelykarttoja sekä esitteitä. Tampereen reissua suunnitellessa kannattaa myös vierailla Visit Tampereen sivuilla.

 

Tervetuloa viettämään rentouttavaa reissua meille!

Hinta sisältää:

  • Majoituksen Solo-huoneessa
  • Herkullisen Solo-aamiaisen
  • Asiakassaunan ja kuntosalin käytön 

Myös väliovellisia huoneita saatavilla, varmistathan saatavuuden vastaanotostamme. Perheen pienimmille pinnasänky huoneeseen veloituksetta tilauksesta.

Tiedustelut ja varaukset:
Varaukset osoitteesta www.sokoshotels.fi. Hinta on vapaa-ajan alkaen-hinta S-Etukortilla nettivaraajille. Hinta vaihtelee päivän mukaan. Tarjoushintaisia huoneita rajoitettu määrä.

Lisätietoja: Tornin vastaanotto 020 1234 634 tai torni.tampere@sokoshotels.fi

alk. 115 EUR/vrk/2 hh Asiakasomistajalogo