Sporttiryhmät joukkuematkat sporttihinnat

Sporttiedut ryhmille Vantaan hotelleissamme!

Varaa sporttiryhmällesi majoitus ja ruokailu kätevästi samasta osoitteesta.

Vantaa on kaikki!

Vantaa tarjoaa pelireissuille koko paketin: mukavan ja turvallisen majoituksen, maistuvat menut, onnistuneen oheisohjelman ja helpot kulkuyhteydet. Original Sokos Hotel Vantaalla ja Break Sokos Hotel Flamingolla on pitkät perinteet sporttimajoitusten järjestämisessä. Molemmat hotellit sijaitsevat lentokentän läheisyydessä ja Helsingin nähtävyyksien välittömässä tuntumassa. Erityisesti Original Sokos Hotel Vantaan sijainti Tikkurilan aseman kupeessa takaa vaivattoman liikkumisen junayhteyksiä hyödyntäen.

Molemmat hotellit haluavat tukea nuorten urheilua tarjoamalla majoitusta edullisilla sporttihinnoilla ja sporttiklubieduilla. Ruokailut järjestämme ryhmille huokeilla sporttimenuilla, juuri teidän peliaikatauluihin sopien.

Hinnat Vantaan Sokos Hotelleissa:

  • Sporttimenut 14,50 €/hlö
  • Sporttimajoitus, Original Sokos Hotel Vantaa alk. 39,50 €/hlö/vrk/2 hh
  • Sporttimajoitus, Break Sokos Hotel Flamingo alk. 49 €/hlö/vrk/2 hh

Original Sokos Hotel Vantaan bussipysäköinti:

Arkisin klo 7-19 ja lauantaisin klo 9-15 pysäköinti on ensimmäisen tunnin maksutonta ja tämän jälkeen 1 €/tunti. Tämä parkkiveloitus kannattaa kätevimmin maksaa Parkman-mobillisovelluksella (lähimpään maksuautomaattiin 600-800 m matka). Edellä mainittujen aikojen ulkopuolella ja sunnuntaisin pysäköinti on maksutonta. Alueella on hyvin tehokas pysäköinninvalvonta.

Original Sokos Hotel Vantaalla on tarjolla asiakkaille iltaisin asiakassaunat sekä koko päivän käytössänne reilun kokoinen kuntosali.

Break Sokos Hotel Flamingon bussipysäköinti:

Myös bussien pysäköinti on ilmaista ja vaivatonta. Busseilla pääsee aivan pääovien välittömään läheisyyteen ja bussien parkkeeraus kätevästi hotellien viereen onnistuu. Break Sokos Hotel Flamingossa bussipysäköinti on toistaiseksi siirtynyt Jumbon kauppakeskuksen vastakkaiselle pysäköintialueelle, osoite on Tasetie 3 (Pysäköintialue on merkitty Viihdekeskus Flamingon kyltein, lisätietoja hotellin vastaanotosta).

Break Sokos Hotel Flamingossa luppoajan suunnittelussa voitte hyödyntää koko Flamingon viihdekeskuksen mahtavaa vapaa-ajan tarjontaa. Jumbosta saa vielä viimehetken pelivarusteet tai tuliaiset kotiin 150 erikoisliikkeen laajasta valikoimasta. Kurkkaa lisätietoja osoitteista Viihdekeskus Flamingo ja Jumbo.

Vantaalta löytyvät tiedekeskus Heureka, Fazerin vierailukeskus, vauhdikas Superpark ja ihastuttava luontokohde Kuusijärvi.

Haluamme olla teidän mukana rakentamassa onnistunutta tapahtumaa ja mahdollistaa teille kaikille ikimuistoisen pelimatka!

Tervetuloa!

Break Sokos Hotel Flamingon ja Original Sokos Hotel Vantaan henkilökunta

 

Tutustu hotelleihimme:

Break Sokos Hotel Flamingo

Original Sokos Hotel Vantaa

 

Tiedustelut ja varaukset: Sokos Hotels Myyntipalvelu, Puh. 020 1234 600.

Mainitse Sporttiklubin jäsenyydestä hotellivarausta tehdessäsi.

Puhelun hinta 020-alkuiseen numeroon: 8,35 snt/puh + 16,69 snt/min."

 

alk. 38 EUR/hlö/vrk/2 hh