Nauti & varaa Chef's Sharing table

Antaudu yllätysten vieteltäviksi!

Puun syyt tuntuvat lempeältä käsieni alla. Voin aistia sen herkän tuoksun ja nähdä sen kauniin muodon. 200- vuotta vanhasta vuorijalavasta tehty pöytä luo uniikin tunnelman. Käy pöytään ja lähde kanssamme matkalle, joka yllättää sinut aina uudestaan!

Rentoa yhdessäoloa, loistavia makuja, yllätyksellisyyttä sekä uusia ystäviä. Chef's sharing table on jotain mikä sinun pitää kokea itse. Keittiöpäällikkömme tiimeineen on suunnitellut yllätysmenun, jossa on käytetty mahdollisimman paljon lähituottajiemme upeita raaka-aineita. Uniikit jaettavat annokset saapuvat pöytään yksitellen luoden kokonaisuuden, jollaisen voi kokea vain tässä pöydässä. Yllätysmenu 69€/hlö, viinipaketti 55€/hlö. 

Chef's sharing table sopii sinulle, joka tulet yksin, mutta haluat syödä seurassa, teille, jotka tulette kahden tai vaikka teidän 8 hengen seurueelle juhlapäivänä! Kokeile rohkeasti ja ihastu!  

Pöydän tarinaan ja valmistukseen pääset tutustumaan TÄSTÄ>>

Varaukset ravintolasta puh. 010 786 4095 tai Turun myyntipalvelustamme, puh. 0300 870 040 (ma-pe klo 9-16.30), puhelunhinta 0,51 €/min+pvm/mpm, jonotus maksuton.

Gunnar Eatery & Bar
Humalistonkatu 2, Turku

Tässä ravintolassa