Kokouspäivät, majoitus ja illallinen Saimaan äärellä!

Lappeenranta on yllättävän lähellä, vain 2 tuntia Helsingistä! Kehruuhuone Lappeenrannan Linnoituksessa, kuvankauniin Saimaan äärellä, tarjoaa uniikit puitteet tilaisuutesi järjestämiseen. Original Sokos Hotel Lappeessa, keskellä kaupungin ydintä majoitat juhlavieraat hyville yöunille. Lämpimästi tervetuloa viihtymään!

Lappeenranta on yllättävän lähellä, vain 2 tuntia Helsingistä!

Kehruuhuone Lappeenrannan Linnoituksessa, kuvankauniin Saimaan äärellä, tarjoaa uniikit puitteet tilaisuutesi järjestämiseen. Original Sokos Hotel Lappeessa, keskellä kaupungin ydintä majoitat juhlavieraat hyville yöunille. Lämpimästi tervetuloa viihtymään!

 

Uniikki Kehruuhuone keskellä historiallista Lappeenrantaa

Lappeenrannan linnoituksen historiallinen miljöö virittää yritystilaisuuden vieraat inspiroivaan tunnelmaan. Kokoustilamme ovat tyylikkäästi remontoitu ja varusteltu modernilla kokoustekniikalla. Saman katon alta voidaan tarjota puitteet jopa 300 hengen tilaisuuksiin.

 

Kokousvieraiden majoitus

Original Sokos Hotel Lappeen raikkaissa, kodikkaissa huoneissa nukut hyvät yöunet, keskellä Lappeenrannan ydintä. Samalla hyödynnät kokousvieraana myös Sokos Hotellien työmatkustuksen kanta-asiakaskortin, S-Cardin etuja. Myyntipalvelumme paketoi kokoustarjouksen yhteyteen ryhmähinnat majoittuviin kokouksiin.

 

Upeat iltajuhlat Kehruuhuoneella tai Original Sokos Hotel Lappeen uudistuneessa Sagassa

Kehruuhuoneen ravintola palvelee asiakkaitaan koko sydämellään. Keittiö valmistaa tilauksesta Kehruuhuoneella järjestettäviin tilaisuuksiin suolaisia ja makeita herkkuja sekä buffet- ja pöytiin tarjoillut menut. Karjalaiseen tapaan ruokaa on paljon, eikä se varmasti lopu kesken!

 

Original Sokos Hotel Lappeen juuri uudistetussa aamiais- ja tilausravintola Sagassa onnistuvat iltaisin niin juhlavat illalliset kuin rennot ruokailut, sekä buffettilaisuuksina että pöytiin tarjoiltuna. Tilaan saa lisämaksusta esiintymislavan ja autamme tilaisuuden suunnitteluvaiheessa tarvittaessa myös ohjelman ja esiintyjän hankinnassa. Ravintolasali on tyylikäs, kaunis ja valoisa. Asiakaspaikkoja buffet-ruokailussa jopa 230:lle. Salissa on myös datatykki ja valkokangas.

 

"Meillä tilaisuudestasi paikan päällä huolehtii aina osaava henkilökunta, karjalaisesta vieraanvaraisuudesta tinkimättä!"

 

Kokouspäivät yhteensä alk. 160 € /hlö, sisältäen päiväkokouksen tarjoiluineen, illallisen (Lappeen Saga/ Kehruuhuone) sekä majoituksen Original Sokos Hotel Lappeessa!

 

Varaukset ja lisätiedot: Myyntipalvelu, puh. 010 762 1000, sales.lappee@sok.fi.

Palvelemme arkisin klo 8.30-16.00.