Juhla- ja neuvottelutilat Tammerissa

Tarvitsetko laadukkaita juhla- ja neuvottelutiloja Tampereen keskustasta? Klikkaa tästä ja lue lisää!

Radisson Blu Grand Hotel Tammer on Tampereen seudun merkittävin neuvottelu- ja juhlatalo, se tarjoaa vierailleen rikkaiden tarinoidensa kautta ainutlaatuisen elämyksen kulttuurihistoriallisesti merkittävässä ympäristössä.

Radisson Blu Grand Hotel Tammerin asemaa vaikuttavana neuvottelutalona vahvistaa uusi Boardroom Alexander Grobowsky. Arvokas ja modernilla tekniikalla varusteltu 14 –henkilön neuvottelutila sekä boardroom- henkeen räätälöidyt tuote- ja palveluratkaisut tuottavat vertaansa vailla olevan elämyksen. Alkuperäiset hopea-astiat ja hovimestarin tinkimätön huolenpito tekevät tapahtumastasi vaikuttavan ja ikimuistoisen.

Grand-henkeen luotu talvipuutarha Vihtorin veranta on poikkeuksellinen ja uniikki tila juhliin ja tapahtumiin. Klassista ja modernia tyyliä oivallisesti yhdistävä tila sopii niin cocktail-tilaisuuksiin kuin yksityisjuhliin. Kun veranta ei ole juhlakäytössä, tarjoaa se hotellin asukkaille ja vierailijoille viihtyisän ja rauhallisen paikan levähtää, tehdä töitä tai tavata tuttavia.

Ravintola Tammer on yksilöllinen ja ainutlaatuinen vuonna 1929 valmistunut kaunotar, josta löytyy edustavat tilat niin suuriin illallisiin kuin intiimeihin neuvotteluihin. Upea Tammerin juhlasali on linnamainen, väritykseltään hienostuneen himmeää kultaa ja vihreää. Salin pylväät ja kristallikruunut antavat tilalle viimeisen silauksen.

Nostalgiset tilat Tammerin juhlasali, Teknillisen Seuran kabinetti ja Tammer kabinetti soveltuvat myös vapaamuotoisempien ja nykyaikaista tekniikkaa vaativien pitojen areenaksi. Tammer sopii juhlaan, edustustilaisuuksiin ja neuvotteluihin.

Tiedustelut, tarjoukset ja varaukset hoituvat myyntipalvelumme kautta:

Radisson Blu Grand Hotel Tammerin myyntipalvelu:

puh. 020 1234 632

sales.tampere@radissonblu.com

Myyntipalvelu auki arkipäivisin kello 9:00-16:00

Tässä ravintolassa