Hemmottelua Kuopiossa

Sukella Suitessa aistien elämysmatkalle

Original Sokos Hotel Puijonsarven kaksi 2019 kesän alussa uudistettua 65 neliön tilavaa Suitea tarjoavat ylellisen, mutta lämpöisen tunnelman. Oma sauna, tilava kylpyhuone ja maanläheiset sisustuselementit takaavat aidon suomalaisen elämyksen.

Tunne tumman tammiseinän rouheus ja pehmoisen nahan lämpö. Nauti rentouttavista yöunista Familonin leveässä parisängyssä ja eläydy suiten tuomaan rauhallisuuteen. Olet lämpimästi tervetullut vieraaksemme niin arjessa kuin juhlassa, yksin, perheen tai ystävien kanssa!

"Halusin tehdä elämykselliset suitet, joissa on kaikille aisteille elämyksiä. Kansainvälisen tason hotellisuitet, joissa tietty rouheus ja maanläheisyys luovat aidon moniaistisen tunteen rauhasta ja levollisuudesta." Visionary Design Partners Helsinki designer Jaana Ekman kertoo.

 

Original Sokos Hotel Puijonsarvi, Kuopio

Alk. 243 /vrk/ Suite kahdelle henkilölle

Hintaan sisältyy:

  • hotelliaamiainen
  • Kuopion kattojen yllä asiakassaunan ja kuntosalin käyttö

Poikkeustilanteen vuoksi olemme vähentäneet Suiten sisustuksesta mm. sisutustyynyjä sekä heittopeittoja.
 

Näin varaat www.sokoshotels.fi - sivuilta:
Täytä varaukseen tarvittavat tiedot. Saat näkyviin saatavilla olevat huonehinnat. Valitse hinta sekä haluamasi lisätuotteet ja palvelut. Varausvahvistuksen saat sähköpostiisi. Huomaathan, että lisätuotteita ei voi varata saman päivän varauksille, kysy tällöin lisäpalveluita hotellista.

Lisätietoja:
Original Sokos Hotel Puijonsarvi, puh. +358 10 762 9500 (Puhelun hinta 010-alkuiseen numeroon 0,0835 €/puh. + 0,1209 €/min.), sales.peeassa@sok.fi

Majoitushinta vaihtelee päivän mukaan.

alk. 243 EUR/vrk
alk. 243 EUR/vrk Asiakasomistajalogo