Grand Hotel Tammerin Super Breakfast tarjolla joka päivä

Tule kokemaan miltä tuntuvat korkealaatuiset tuoreet raaka-aineet, paikalliset erikoisuudet sekä yksilöllinen esillepano.

Ei ole ihme, että aamiainen on yksi päivän kohokohtia. Sillä onko mitään parempaa kuin herkullinen, tunnelmallisessa miljöössä nautittu aamiainen? Radisson Blu Grand Hotel Tammerin Super Breakfast syödään kaikilla aisteilla. Toivotamme tervetulleeksi aamiaiskokoustajat, viikonlopun herkkusuut ja kaikki ruoan rakastajat ja juhlaporukat. Aamiaisemme muistuttaa maalaistoria tai deli-markettia pienine yksityiskohtineen. Myös eri sesongit on huomioitu vahvasti aamiaistarjonnassa ja esillepanossa.

Ruokamme on lisäksi terveellistä ja maistuvaa. Oikeanlainen valaistus, tuoksut, musiikki ja tilojen lämpötila takaavat kaikkia miellyttävän aamiaiskokemuksen. Ihanan ruokailuhetken kruunaa vaikka lasillinen kuplivaa.

Tarjoilemme Grand Hotel Tammerin juhlasalissa Super Breakfast -aamiaista maanantaista perjantaihin 7.00-10.00 ja viikonloppuisin brunssin ystäville pidennetysti klo 13.00 asti (7.30-13.00). Hinta 23€ / hlö.

Tervetuloa!

Tässä ravintolassa