Bomba LIVE: Neljä Ruusua

10.4.2020 perjantai
Pe 10.4. Neljä Ruusua jatkaa 35 -vuotis kiertuettaan vakiintuneella kokoonpanollaan Bomballa! Osta ennakkoliput tai varaa edullinen omistajan majoituspaketti.

Joensuulaislähtöinen Neljä Ruusua on jo 35 vuotta esiintynyt vakiintuneella kokoonpanollaan. Kotimaisen musiikin ikoni seikkailee musiikissaan popin ja rockin rajamailla ja on vakiinnuttanut paikkansa yhtenä suomalaisen musiikin kantayhtyeistä. Yhtye on julkaissut 15 studioalbumia sekä kolme kokoelmaa.

Yhtyeen lukuisista hiteistä mainittakoon mm; "Juppihippipunkkari", "Sun täytyy mennä", "Poplaulajan vapaapäivä", "Hunningolla", "Luotsivene", "Popmuseo", "Valuva taivas", "Missä vaan" ja "Elän vain kerran", unohtamatta tuoreimman albumin "Euforia" hittejä, kuten "Sininen sunnuntai", "Ajelen" ja "Esirippu".

Liput 22 e ennakkoon, ovelta 25 e.
Hintaan sis. narikkamaksu.

Tapahtuma K-18.
 
Omistajan edullinen majoitus+lippupaketti

Break Sokos Hotel Bomba, Nurmes

alk. 69,00 €/hlö/vrk/2 hh S-Etukortilla 

 
Varaukset: www.sokoshotels.fi varauskoodilla BNELJARUUSUA2020 tai puh. 010 7830 450. 
Puhelun hinta 010-alkuiseen numeroon: 8,35 snt/puh + 12,09 snt/min. 
 
Hinta on vapaa-ajan alkaen-hinta S-ryhmän omistajille. Tuotteita rajoitettu määrä. Paketti maksetaan varausvaiheessa ja sitä ei voi perua kuluitta.
Alkaen-hinta karjalaiskylän hirsirivitalojen huoneissa (economy), kylpylähotellin standardhuoneissa hinta on 86 e/hlö/vrk/ 2 hh:ssa)
 
Tervetuloa!

 

 

alk. 22 EUR

Tässä ravintolassa