Lounas vko 17, 22.4. - 28.4.
Ravintola Gunnarin herkullinen ja kiireetön lounas ma-la klo 11-15. Pöytiin tarjoiltaviin annoksiin sisältyy keitto ja vihersalaatti (ma - ke ), torstaisin hernekeitto ja perjantaisin ´meze´kreikkalaisia alkupaloja. Jälkiruoaksi löytyy kahvin ja teen kanssa nautittava pieni makea.
Viikonloppuisin brunssi
Lauantaisin ja sunnuntaisin Gunnar Upstairsissa (2krs.) on katettuna runsas ja hemmotteleva brunssi klo 12.30 - 15.30
Tervetuloa!
Torstai 25.4.
Lounas: 11:00-15:00.
Perjantai 26.4.
Lounas: 11:00-15:00.
VL = vähälaktoosinen, L = laktoositon, G = gluteeniton, GP = gluteeniton pyynnöstä, VE = vegaaninen, VEP = vegaaninen pyynnöstä, T = tulinen, M = maidoton, K = kasvisruoka, PÄ = sisältää pähkinää. Lisätietoja annoksista saat henkilökunnalta. Ruokavirasto suosittelee, että jauhelihapihvit syödään aina täysin kypsennettyinä. Laadukkaassakin medium-kypsennetyssä jauhelihassa voi olla EHEC-bakteereita, jotka voivat aiheuttaa vakavan ruokamyrkytyksen etenkin lapsille ja iäkkäille henkilöille.