Kaikki PAIKKAKUNNAN RAVINTOLAT
Ravintola Aula

Orginal Sokos Hotel Kouvolan Vaakunan Ravintola Aula on brittiläistyylinen baari  joka palvelee asiakkaitaan ilolla,  toivottaen kaikki rentoutumaan ja nauttimaan elämästä.

Loistavan palvelun, sekä laajan ja laadukkan olut/siideri valikoiman lisäksi  Aula tarjoilee myös "baarisyötävää", joka täydentää loistavasti voitokkaan  Fransmannin keittiön gastronomisia saavutuksia.

Aulan menusta löytyy kaikkina aukioloaikoina saatavien "sormisyötävien" lisäksi myös tuhdimpia herkkuja

Suurimpien urheilukisojen aikana Aula Ravintola muuntautuu kaupungin suurimmaksi kisakatsomoksi. Perjantaisin Aulan ohjelmatarjonta vaihtelee trubaduureista impro teatteriin.
Lauantaisin nautimimme rennosta pubi -tunnelmasta.
"Sporttia jokaisena aukiolotuntina"
 

Tiesithän että Ravintola Aulan Vaakuna Sali on myös Vaakunan suurin kokous- ja bankettitila. Kaikki Ravintolan tilat ovat varattavissa myös yksityistilaisuuksiin Vaakunan myyntipalvelusta p. 020 1234 650.

Fransmanni, Kouvola

Kouvolan Original Sokos Hotel Vaakunan yhteydessä sijaitseva maalaisranskalainen ruokaravintola Fransmanni on Suomen pisimpään auki ollut, yhä toiminnassa oleva Fransmanni. Jo vuodesta 1987 palvelut ravintolamme omaakin pitkät perinteet miellyttävän palvelun, herkullisen ruoan ja lämpimän tunnelman tyyssijana.

Fransmanni hakee innoituksensa provencelaisen keittiön perinteistä. Tuo luonnonkaunis maakunta on innoittanut vuosisatojen ajan etenkin maalareita

Meillä huokuu ranskalainen keittiöperinne: puhtaat ja yksinkertaisen selkeät raaka-aineet.

Viinit ovat Fransmannissa sydämen asia, sillä Fransmannissa viineihin suhtaudutaan intohimoisesti. Harkittu viinivalikoima tarjoaa nautintoja seurusteluun ja on luotu täydentämään ruokanautintoa.

Tunnelmallisesta takkakabinetista saamme erotettua intiimin juhlatilan jopa 40 hengelle.

Fransmannimme on lämmin, palveleva, välitön, sydämellinen ja ainutlaatuinen – aivan kuten ihmiset palvelun takana.

C`est delicieux- Nautinnoksi