Virtaavaa vettä ja sujuvia kokouksia Turun Radisson Blu Marina Palacessa

Oli sitten kyseessä pieni tiimipalaveri, hallituksen kokouspäivä tai kansainvälinen konferenssi, näitä kaikkia yhdistää yksi asia: kokoustekniikka! Tekniikalta vaaditaan mm. nopeita ja helppokäyttöisiä ratkaisuja, langattomuutta sekä mobiililaitteiden hyödyntämistä osana kokousta.

Näihin vaatimuksiin Marinan upea kokous- ja juhlakerros on myös vastannut! Tekniikka on tehty asiakkaitamme kuunnellen ja suunniteltu tarjoamaan nykyaikaisia ratkaisuja: kokoustilat ovat täysin digitaalisia ja 4K-näytöt ovat liikuteltavissa näyttövaunujen avulla. Langaton Clickshare -esitysjärjestelmä tarjoaa joustavuutta kokouksissa ja mahdollistaa osallistujan liittymisen esitykseen langattomasti vain yhden napin painalluksella. Langaton mikrofonijärjestelmä takaa paremman ja selvemmän äänen sekä headsettien käytön. Catchboxin eli heiteltävän mikrofonin käyttö tuo lisäksi puheenvuoroihin nopeutta, helppoutta ja leikkisyyttä.

Tietotekniikkaa käytetään ennen kokousta, sen aikana ja jälkeen. Tapahtuman tai kokouksen järjestäjällä ei aina ole aikaa tai mahdollisuutta käydä paikan päällä tutustumassa kokoustiloihin. Marina tarjoaakin asiakkailleen tapahtuma- ja kokoustilojen virtuaaliset esittelyt sekä kuvia tiloista ja erilaisista tilaratkaisuista (Virtuaaliesittelyt: http://tok.visualizer360.com/index). Uudistuneet tilat ovat myös saaneet arvoisensa nimet: Airisto, Aava, Meri, Virta, Lähde, Lumi, Pisara ja Kuohu.  Tästä henkilökuntamme leppoisa lausahdus: "Airiston Aava Meri Virtaa Lähteeseen, joka muuttuu Lumi Pisaraksi ja päättyy Kuohuun."

Moderni kokoustekniikka tuo oman lisänsä myös fiiliksen luomiseen. Marinan visiona on olla Suomen kokous- ja tapahtumapaikkojen kiistaton ykkönen niin palvelun, tilojen kuin tarjoilujenkin osalta. Virtaava vesi on inspiroinut uudistuvien tilojen visuaalista ympäristöä, mikä näkyy harmonisina pintoina sekä teknologian ja luonnonmateriaalien saumattomana yhteensovittamisena.

Tilojen ilmettä ja tunnelmaa voi muuttaa valaistuksella kirjaimellisesti vain napin painalluksella. Verhojen asennoilla ja valojen kirkkaudella luodaan asiakkaiden vaatimuksia vastaava tunnelma. Tunnelmaa luovat myös televisioihin liitetyt aktiivikaiuttimet, jotka takaavat elokuvamaisen äänentoiston.  Näitä elementtejä pystytään kontrolloimaan kokonaisuutena tai yksittäin tilakohtaisesti. Sisäänrakennetun vahvistinyksikön ansiosta erillistä ulkoista vahvistinta ei tarvita. Brain Food 2.0 –konsepti tarjoaa rentoa syömistä ja yllättäviä elementtejä yhdistettynä skandinaavisiin makuihin. Sesongin tuotteet näkyvät niin somistuksessa kuin ruuassakin - meillä on lupa nauttia ja hemmotella itseäsi, myös terveellisellä tavalla.

Tervetuloa  Turkuun!