Tuomme ravintolan ovellesi

Nauti ravintolaherkuista kotonasi! Syökotona.fi-palvelusta tilaat kokkiemme suunnittelemat ja valmistamat ruoat arkeen ja erityisiin hetkiin.

Tilaa ruoat netistä ja helpota arkeasi!

Päivittäisten aterioiden suunnittelu ei ole koskaan ollut näin helppoa! 

Tarjolla on kaikki ruokailutarpeesi kattava, herkullinen valikoima valmiiksi mietittynä ja kätevästi valittavana. Asiakkaamme kehuvat nettitilausta nopeaksi ja vaivattomaksi tehdä.
 
Palvelu toimii seuraavien kaupunkien alueella: Turun seutu, Espoo, läntinen Helsinki, Kauniainen ja Pori. 
 
Turussa voit nauttia halutuimpia annoksia Trattorian listalta. Tee tilaus ja nouda valitsemanasi ajankohtana Wiklundin Trattoriasta.
 
Espoon, Kauniaisten ja Helsingin alueella kuljetamme annoksia kotiin – kuljetukset alkaen 4,90. Valittavanasi on suosittuja perhekoon annoksia, joista nauttii useampikin. Erikseen lämmitettäviä annoksia tilaamalla saat ruokaa useammalle päivälle! Herkutteluun voit tilata vaikka Chico'sin parhaita burgereita.
 
Porissa voit valita suosikkisi Rosson listalta – tilaa ja nouda Rossosta toivomanasi ajankohtana.
 

Luotettavasti palvelun kaikissa vaiheissa

Valmistamme ja toimitamme ateriat vastuullisesti ja turvallisesti aina kotiovellesi asti S-ryhmän vastuullisuusperiaatteita noudattaen. Maksun saat suoritettua kätevästi netissä tilauksen yhteydessä. Asiakasomistajalle ostokset kerryttävät myös Bonusta. Kokeile jo tänään!

Sinä valitset, me toimitamme!​

Tee tilaus: syökotona.fi »