Ruokaa ja juomaa HOK-Elannon TOP 5 terasseilla Helsingissä

TOP 5 terassit Helsingissä

Listasimme kaupungin parhaat terassit, joilla eletään pitkää kuumaa kesää. Tervetuloa seurustelemaan, nautiskelemaan ja siemailemaan aurinkoa!

1. Kappeli

Kappelin aurinkoinen terassi on yksi kaupungin suurimmista. Voit nauttia terassilla juomien lisäksi myös kaikkia à la carte -listan annoksia ja kahvilan herkkuja. Vastapäätä sijaitsevalta Espan lavalta kaikuvat usein jazzin, rockin ja bluesin rytmit. Katso lisää »

2. Memphis Hakaniemi

Hakaniemen parhaalla paikalla sijaitsevalla Memphisin terassilla aurinko paistaa ja raikas juoma kuplii lasissa. Eikä nälkä pääse haittamaan menoa, kun voit valita minkä tahansa annoksen terassilla nautittavaksi. Tervetuloa myös koirakaverin kanssa! Katso lisää »

3. La Famiglia Helsinki

Suosittu ja viihtyisä terassi Keskuskadulla! La Famiglian terassilla nautitaan reiluista amerikan-italialaisista annoksista säällä kuin säällä. Terassilla on yli 100 asiakaspaikkaa, joten tilaa pöydissä tai sohvilla on varmasti kaikille: perheille, ystäville, työporukoille. Katso lisää »

4. Fredde's

Fredde's sijoittuu kiireisen Triplan rauhalliseen nurkkaan, joten voit tuntea samaan aikaan olevasi keskellä Pasilan sykettä mutta kuitenkin kaukana ihmisvilinästä. Puuhiiligrillissä kypsennetyt lihat, kalat ja kasvikset ovat paikan erikoisuus, mutta myös napolilaisessa pizzauunissa rapeaksi paistettu pizza on täydellistä ruokaa terassikesään! Katso lisää »

5. Salve

Tori, kauppahalli ja meri – Salven terassi sijaitsee upeassa paikassa Hietalahden rannassa. Turise tuttujen kanssa, nauti lounaasta tai paistattele auringossa ihmisvilinää seuraten. Salve on todellinen "pakko nähdä" -ravintola! Katso lisää »

+ Tietysti legendaarinen Mummotunneli!

Kaikkien terassien rento mutsi, joka rakastaa pitää hauskaa ja nauttia täysin rinnoin Suomen lyhyestä kesästä! Mummotunneli yhdistää korttelin ravintolat yhdelle terassille, eli tarjolla on ruokaa lounaasta illalliseen. Iltaisin Mummotunneli täyttyy juhlijoista – bilebändit ja DJ nostavat tunnelman katt... taivaaseen. Tämä paikka on itse koettava! Katso lisää »

 

Katso myös: Terassitesti – Löydä sopivin terassi! »

Katso kaikki HOK-Elannon terassit »