Tallinnan vanhankaupungin kierros

Tallinnan vanhakaupunki on eräs poikkeuksellisimmista ja kauneimmista koko maailmassa. Tarjoamme näköpiiriä avartavan mahdollisuuden osallistua löytöretkelle Hotelli Virun oppaiden johdolla raittiissa ulkoilmassa (kesto 1,5 h).

Tallinnan vanhakaupunki on UNESCOn maailmanperintökohde ja sen vuoksi eräs poikkeuksellisimmista koko maailmassa. Kaupunginmuurit kätkevät taakseen todella uniikin ja hyvin säilyneen keskiaikaisen maailman.

Satoja uskomattoman kauniita arkkitehtuurisia helmiä sekä jännittäviä tarinoita ja legendoja. Tarjoamme mielenkiintoisen mahdollisuuden lähteä löytöretkelle Hotelli Virun oppaiden johdolla. 

NÄHTÄVYYDET REITIN VARRELLA: Viru-katu, Peppersack, Raatihuoneentori, raatihuone ja Raadinapteekki, Dunkri-katu, Rüütli-katu, Nigulisten kirkko, Lühike jalg -katu, Tanskan kuninkaan puutarha, Toompea ja linnanaukio, Toomkooli-katu ja katedraalikoulu, Kiriku plats -katu ja tuomiokirkko, Kohtuotsan näköalatasanne, Pikk jalg -katu ja porttitorni, Pikk-katu ja Suurkillan talo, Pyhän Hengen kirkko, Raatihuoneentori.

Etukäteen tilattaessa kierrokset viron, venäjän, suomen, englannin ja ranskan kielellä. 

UUTTA! Nyt voit tilata seurueellesi leikillisen ja mielenkiintoisen vanhankaupungin kierroksen, johon sisältyy tietokilpailu! 

Kierroksen päätepisteessä Raatihuoneentorilla tarkkaavaisimmille on luvassa palkinto!

Ryhmähinta korkeintaan 10 hengen ryhmille 140 €. 

 

01.06.2021 ALKAEN YHTEISTYÖSSÄ IKAALLISET MATKATOIMISTON KANSSA JOKA LAUANTAI 13.00 VANHANKAUPUNGIN KIERROS OPPAAN JOHDOLLA SUOMEKSI. 
Aikuiset 13 €, 6-vuotiaat ja sitä nuoremmat veloituksetta.

Varaukset voi tehdä hotellin tai museon vastaanotossa, soittamalla +372 680 9300 tai sähköpostitse osoitteeseen viru.reservation@sok.fi