SAIMAA H2O suoraan hanasta – maailman puhtainta ja raikkainta suomalaista vesijohtovettä

Osuuskauppa Suur-Savon ravintoloissa on luotu uusi SAIMAA H2O vesikonsepti, joka korostaa maailman puhtainta ja raikkainta suomalaista vesijohtovettä.

Osuuskauppa Suur-Savon kahviloissa ja ravintoloissa on päästy jo jonkin aikaa nauttimaan SAIMAA H2O-vedestä, kuplilla tai ilman.

Osuuskauppa Suur-Savon toimialuetta ympäröi kaunis, puhdas luonto ja Suomen suurin järvi Saimaa, josta uuden konseptin kehitys sai alkunsa. Konseptissa yhdistyvät ympäristöedut sekä asiakaskokemuksen parantaminen.

SAIMAA H2O tarjotaan Olvin tuottamasta vesihanasta joko hiilihapottomana tai hiilihapotettuna, kauniista kaatimista, joissa on Mainostoimisto Haajan kanssa suunniteltu logo. – kertoo kehityspäällikkö Annukka Johansson-Nurmi.

Ravintoloissa ja kahviloissa hapoton ja hapollinen vesi tuotetaan suoraan vesijohtoon yhdistetystä vesihanasta jolloin, muovi- tai lasipulloja ei tarvitse kuljettaa, vaan juoma tulee hanasta normaalin talousveden tapaan. Pullojen kuljetus- ja varastointitarve sekä muovinjätteen määrä vähentyy merkittävästi, jolloin hiilijalanjälki pienentyy.

Poikkeusajan jälkeen kaipaamme hyvinvointia, aitoutta, luotettavuutta sekä turvaa. SAIMAA H2O konsepti on pieni vastuullisuusteko, jolla on suuri merkitys. SAIMAA H2O on Osuuskauppa Suur-Savolle rekisteröity tavaramerkki.

Tällä hetkellä SAIMAA H2O vesihana löytyy seuraavista Osuuskauppa Suur-Savon toimipaikoista

Savonlinnassa:

Original Sokos Hotel Seurahuoneen Othello kokoustila sekä Kokous- ja tapahtumatila Luoto

Ravintola Majakka

Mikkelissä:

Cafe Stella

Original Sokos Hotel Vaakunan kokoustilat Kaihu ja Kirjala

Frans & Michelle

Rosso

Gastropub Eino

Pieksämäellä:

UKKO Bistro & Deli