Rosso Express Ykköasrasti Tarinaa Pizzasta

Rosso Express tarjoaa asiakkaille suomalaisten hyvin tuntemaa, luotettavaa Rosso-laatua nopeasti ja myös mukaan. Rosso Express on helppo ja vaivaton ratkaisu ruokailuun mihin aikaan päivästä tahansa. Aidot Rosso-pizzat. Ota mukaan tai syö heti!

 

Rosso Express - joskus vaan niin paikallaan!

Pizzalla on pitkä ja elävä historia, josta on moninaisia ja usein intohimoisiakin tulkintoja. Eikä ole ihme, että pizza herättää suuria tunteita, sillä se on rakastettu ruoka ympäri maailman.

Suomen osalta ainakin yksi sankaritarina on kaikille tuttu. Rosson pizzat ovat reilun kolmenkymmenen vuoden aikana valloittanut suomalaisten sydämet ja tullut keskeiseksi osaksi Suomalais-Italialaista ravintolakulttuuria.

Vuodet ovat hioneet Rosson pizza-reseptistä varsinaisen taidonnäytteen. Pitkällinen tuotekehitys on luonut rapeapohjaisesta originale pizzasta aisteja hellivän nautinnon ja moni on menettänyt sydämensä mehevälle ja suussasulavalle pannupizzalle.

Uuttera halu luoda maan parasta pizzaa on luonut aivan omaa luokkaansa olevan tuotteen – Rosso Pizzan, josta pitävät kaikki!

Rosso Expressit kautta maan tarjoavat tätä samaa tuttua Rosso laatua ripeästi ja helposti. Herkulliset ja mehevät pizzat tehdään vasta tilauksestasi, joten saat ne aina uunituoreina mukaan tai paikan päällä nautittavaksi.

Kaikki hyvä ei maksa aikaa – Tervetuloa Rosso Expressiin!