Original Sokos Hotel Rikala Salo Citypyörät Pyörä

Rikalasta City-pyörät hotellissa majoittuville!

Hyppää pyörän selkään ja polkaise reitti kauniissa jokirannassa tai jatka matkaasi Vuohensaareen asti. Hotellilta matkaa Vuohensaareen noin 5km/20min pyörän kanssa. Vuohensaaren kesäterassi auki 31.5. alkaen joka päivä 10:00-20:00. Terassin kupeesta löytyy myös minigolf-rata innokkaille pelaajille. Tästä mukavaa puuhaa majoituksen ajalle!

"Hyppää City-pyörän selkään ja polkaise reitti kauniissa jokirannassa tai jatka matkaasi Vuohensaareen asti!"

Vuohensaaresta löytyy jokaiselle jotakin!

Vuohensaari Camping sijaitsee Salon edustalla olevalla saarella Vuohensaaressa. Vuohensaari on Salon kaupunginosa, joka palvelee niin matkailijoita kuin paikkakuntalaisiakin.
Merellisistä maisemista löytyvät leirintä- ja telttailualue, majoitushuoneita, kahvila-ravintola, luontopolku, lasten leikkikenttä, uimaranta, minigolf-rata (18-reikäinen, kansainvälisen Minigolfliiton hyväksymä rata) ja paljon muuta, minkä takia kannattaa poiketa tai viipyä pidempäänkin.
Kahvilassa on anniskeluoikeudet ja upea aurinkoterassi, josta on näkymät merelle.

Hotellilta matkaa Vuohensaareen noin 5km/20min pyörän kanssa. Vuohensaaren kesäterassi auki 31.5. alkaen joka päivä 10:00-20:00.

City-pyörän hinnat:

  • 5€/2 tuntia
  • 10€/vrk

Meiltä löytyy 4 kpl hotellin City-pyöriä. Pyörät ovat vaihteettomia, sisältävät kellon, lukon & ajovalon. Pyöräilykypäriä voit tarvittaessa kysellä vastaanotosta lainaan.

Tästä mukavaa puuhaa majoituksen ajalle !