Raflaamo S-ravintolat turvallisuus ja hygienia

Pidetään huolta toisistamme – usein kysytyt kysymykset

Lue vastauksemme ajankohtaisiin, asiakkaitamme askarruttaviin kysymyksiin liittyen turvallisuuteen ja hygieniaan ravintoloissamme.

Viranomaiset ovat usealla alueella kehottaneet suomalaisia rajaamaan tai välttämään kokonaan yksityistilaisuuksia. Sallitteko te yksityistilaisuuksien järjestämisen tiloissanne?
Kaikissa ravintoloissamme ja hotelleissamme noudatetaan tehostettua hygieniaa ja turvallista asiointia edistäviä ratkaisuja. Kabinettien ja kokoustilojen istumapaikat sijoitellaan riittävillä turvaväleillä tai osa niistä poistetaan käytöstä. Henkilökuntamme käyttää kiihtymis- ja leviämisvaiheen alueilla aina visiiriä tai maskia, ja opastamme myös asiakkaitamme sekä tilaisuuksien järjestäjiä turvallisesta asioinnista korona-aikana.

Koronaepidemiatilanne sekä koronaa koskevat rajoitukset ja suositukset vaihtelevat Suomessa alueittain. Yksityistilaisuuksia koskevat ohjeet on annettu tilaisuuksien järjestäjille, ei tiloja tarjoaville ravintoloille, joita koskee ravintolatoimintaa koskeva sääntely.

Viime kädessä tilaisuuksien järjestäjien on arvioitava, mitä tilaisuuksia alueella voi ja kannattaa järjestää. Meidän tehtävänämme on yhdessä tilaisuuden järjestäjän kanssa huolehtia, että oli tilaisuus mikä hyvänsä, se voidaan toteuttaa turvallisesti ja alueelliset viranomaisohjeet huomioiden tiloissamme.

 

Lue lisää turvallisuudesta ja hygieniasta ravintoloissamme ja katso ohjeet turvalliseen asiointiin täältä »