Lasten suosikkikohteet Oulussa!

Tivoli, Vauhtipuisto, Vesipuisto, Tietomaa, Huikia ja monet muut lasten suosikkikohteet löydä läheltä meitä.

Tivoli on saapunut kaupunkiin, ja viipyy meillä koko kesän!

Lapsuusajan ihanimpiin muistoihin kuuluvat tivolikäynnit. Tien reunalla seurattiin värikkäiden tivoliautojen saapumista. Ropoja säästettiin ja laskettiin, moneenko laitteeseen näillä pääsee. 

Nyt tivoli on saapunut Ouluun, ja viipyy täällä koko kesän. Hotellissa majoittujille tarjoamme rannekkeet edullisempaan hintaan, á 28 € / päiväranneke. Lahjakorttirannekkeet voi ostaa hotellin vastaanotosta, ja ne vaihdetaan tivolirannekkeisiin tivolialueella. 

Pienempien lasten ikisuosikki Vauhtipuisto houkuttelee ajamaan lokariautoilla, leikkimään somissa mökkikylissä tai viilettämään Mato Mainion vuoristoradalla. Peilitalosta löytyy myös liukumäki, ja HumbbaBumbba vapaapudotuslaite sopii viileähermoisimmille. Päivärannekkeet Vauhtipuistoon voi ostaa meiltä edullisemmin, ja kaupunkijuna Kompiainen kuljettaa rannekkeelliset Vauhtipuistoon meinijät ilmaiseksi.  Vauhtipuiston liput voi varata myös netistä huonevarauksen yhteydessä.

Upouusi Vesipuisto avautuu kesäkuun alussa ilmojen toivottavasti lämmetessä. Ninjaratamainen vesipuisto sopii kaiken ikäisille, ja halutessaan päälle saa myös märkäpuvun. Kelluntaliivin saa kaikki. Vesipuistoon voit varata lipun majoitusvarauksen yhteydessä hotellin  nettisivuilta. 

Meiän hotellin uusi leikkitila odottaa onnellisia kesän lapsia, ja uusiin huoneisiin on ihana nukahtaa oululaisille unille.