Kiinteä hotellistudio virtuaalitapahtumiin

Konferenssikeskuksen Allegro-salissa toimii yhteistyössä tapahtumatekniikkayritys Showcasen kanssa nykyaikainen AV-studio.

Kiinteä hotellistudio tarjoaa mahdollisuuden järjestää monia erilaisia virtuaalitapahtumia: webinaareja, suurempia hybridikokouksia, virtuaalisia joulujuhlia ja muita tapahtumia. 

Koronaviruksen leviämisen vuoksi Virossa asetetut rajoitukset estävät lähiaikoina suurempien perinteisten tapahtumien järjestämisen. Kun inhimillinen tarve kaikenlaiseen vuorovaikutukseen ei katoa mihinkään, on hotellistudio sekä turvallinen että nykyaikainen ympäristö, jossa voi järjestää tärkeitä tapahtumia.

Hotellistudiossa on neljä kameraa, lukuisia näyttöjä, tarvittava valaistus ja IT-tuki. On mahdollista käyttää kaikkia web-alustoja, jotka tarjoavat ratkaisuja virtuaalikokouksiin tai ryhmäviestintään. Studion etuina ovat hyvä saavutettavuus sekä suuri valikoima tiloja ja lisäpalveluja. Tarvittaessa tilat voidaan vaihtaa suurempiin. Studioon mahtuu 20 henkilöä, ja muihin osallistujiin luodaan reaaliaikainen yhteys internetin välityksellä.

Lisäinfo ja varaukset viru.reservation@sok.fi tai +372 680 9300.