Etelä-Savo, Mikkeli, Savonlinna, maisematie, hotelli vaakuna, hotelli seurahuone

Halki kauneimpien maisemien Mikkelistä Savonlinnaan

Frans & Michellin vuoropäällikkö Jari suosittelee piipahtamaan myös Savonlinnassa.

Savonlinnan parhaat palat 

Jari, Frans & Michellen vuoropäällikkö, piipahtelee Savonlinnassa tuon tuosta ja hän muistuttaakin, että Savonlinnassa riittää näkemistä ja kokemista ympäri vuoden.

Keskiaikainen Olavinlinna on jännittävä kokemus erityisesti pimeänä syksynä ja kesällä taas upea Linnanterassi Saimaan yllä on parasta. Olavinlinnassa on mahdollista järjestää erilaisia tilaisuuksia ympäri vuoden perhejuhlista kokouksiin. Siis varsin monipuolinen linna kyseessä!

Metsäkeskus Lusto ja Riihisaaren Saimaa - luonto ja museokeskus ovat myös avoinna ympäri vuoden ja niissä riittää kokemista niin aikuisille kuin lapsille. Näissä kohteissa on myös tapahtumia ja erikoisnäyttelyitä. Lisätietoja näistä löydät visitsavonlinna.fi sivuilta.

Kesällä tulee istuskeltua torikahviloissa Savonlinnan vilkkaalla torilla ja nautiskeltua kesäisestä tunnelmasta. Heinäkuuhan se on täällä ooppera kuukausi ja tori täyttyy kansainvälisistä vieraista. Jari muistuttaakin, että heinäkuussa pitää muistaa tehdä illallispöytävaraukset ruokaravintoloihin hyvissä ajoin.

Savonlinnan reissullaan Jari piipahtaa takuuvarmasti Seurahuoneen upealla Muikkuterassilla. Original Sokos Hotel Seurahuoneen 6. kerroksessa terassi on maankuulu paistetuista muikuistaan ja upeasta näköalastaan kaupungille ja Saimaalle.

Niin Jarin kuin monien muiden Savonlinnassa piipahtavien suosikki hotelli on Original Sokos Hotel Seurahuone. Sijainniltaan loistava ja palveluiltaan paras, unohtamatta hyvällä maulla uudistettuja puitteita.  

Lisätietoja ja huonevaraukset pääset tekemään  TÄSTÄ »

 

PS. Mikkelistä kannattaa ajaa Savonlinnaan halki Etelä-Savon kauneimpien maisemien, reittiä Anttola - Puumala - Sulkava - Savonlinna. Kesäkautena matkalla on monta mukavaa ja omaleimaista taukopaikkaa, kuten esimerkiksi Hurissalon Sale. Hurissalo on pieni vireä kylä, jonka keskus on Sale - kauppa, jossa on kahvio, kesäterassi anniskeluoikeuksineen, jäätelöbaari, kukkakauppa sekä Postin ja Veikkauksen palvelupiste. Mitä Hurissalon Salesta ei saa, sitä ei täällä tarvitakaan.