Grill it! Marina kutsuu juhlistamaan isejä Aurajoen rantaan.

Iskät ovat supermiehiä ja ansaitsevat täydellisen palkinnon - vapaapäivän ravintolassa nauttien oman perheensä seurasta ja herkullisesta ruuasta.

Isillä on tärkeä rooli lasten arjessa vaipanvaihtajana, autokuskina, kokkina, kuuntelijana, tsempparina ja lämpimänä sylinä.

Isät rakastavat yhdessäoloa ja ruokailu perheen kanssa onkin juuri tätä! Vanha sanonta kuuluukin, että tie miehen sydämeen käy vatsan kautta. Tuo siis isäsi herkuttelemaan Grill it! Marinaan puuhiiligrilliruokien ääreen!

Olemme avoinna 8.11.2020  13:00-20:30

Tsekkaa menu isille jo valmiiksi Tästä!

Varaa pöytä Tästä!

 

Puhelinvaraukset ja lisätiedot:
Myyntipalvelu, puh. 02 1234 710 (ma-pe 8.30-16.30),  sales.turku@radissonblu.com

@GrillItMarina
@RadissonBluMarinaPalace
#radissonblumarinapalacehotel

 

 

-----

Vieraidemme ja henkilökuntamme hyvinvointi on meille ensiarvoisen tärkeää. Teemme kaikkemme, että ravintoloidemme turvallisuus ja hygienia ovat erityisen hyvin hoidettu - Myös isänpäivänä.
 

"Pidetään huolta toisistamme" on ohjelma, jolla huolehdimme sekä vieraidemme että henkilökuntamme turvallisuudesta. Ohjelma sisältää toimenpiteitä pohjautuen viranomaisohjeisiin ja -määräyksiin sekä yrityksen sisäisiä konsepti- ja hygieniaohjeita. Koko henkilökuntamme on saanut kattavan turvallisuusperehdytyksen työhönsä ja toimimme toimintaohjeiden mukaan kaikissa poikkeustilanteissa.

Lue lisää uutisestamme Tästä!

8.11.2020
8.11.2020