Esteetön liikkuminen ravintoloissamme Savonlinnassa.

Osuuskauppa Suur-Savon ravintoloissa on huomioitu esteetön liikkuminen niin hyvin kuin se vain on rakenteiden osalta mahdollista. Ja jos ei ole, henkilökunta auttaa mielellään pääsemään perille.

Savonlinnassa

Majakka

Ravintola Majakka sijaitsee katutasossa kauniilla paikalla Saimaan äärellä. Majakkaan pääsee esteettömästi ja ravintolassa on esteetön wc. 

Kulma Coffee Shop

Kulma kahvila sijaitsee Sokoksen yhteydessä katutasossa, kahvilaan on käynti automaattisesti toimivien tavaratalon pääovien kautta. Esteetön wc sijaitsee toisessa kerroksessa, sinne pääsee hissillä tai liukuportaita pitkin.

Perlina di Castello

Sijaitsee Savonlinnan Kauppatorin kupeessa Original Sokos Hotel Seurahuoneella. Ravintola on katutasossa ja ravintolaan pääsee luiskaa pitkin. Perlinassa on helppo liikkua niin pyörätuolin kuin lastenvaunujenkin kanssa. Esteetön wc on katutasossa.

Hotelli Seurahuoneen kokoustiloihin pääsee hotellin aulasta hissillä (pl. Perlinan viinikellari), esteetön wc sijaitsee hotellin aulakerroksessa. Perlina di Castellon viinikellariin on jyrkät portaat ja sinne ei ole esteetöntä kulkureittiä. 

Night & Bar Tamino & Mefisto

Savonlinnan yöelämän keskukseen pääsee Original Sokos Hotel Seurahuoneen kautta hissillä. Henkilökunta avustaa ravintolasta hotellin aulassa sijaitsevaan esteettömään wc.hen. 

Muikkuterassi

Muikkuterassille Seurahuoneen 6 kerrokseen pääsee hissillä. Henkilökunta auttaa tarvittaessa pari porrasta. Esteetön wc on hotelli Seurahuoneen katutasossa. 

Presso & Rosso Express

Prisman yhteydessä katutasossa sijaitseviin Pressoon ja Rosso Express ravintolaan on helppo kulku Prisman automaattiovien kautta. Esteetön wc on kauppakeskuksen katutasossa.