Viihde- ja PR-alan ammattilaiset Nisa, Jan ja Veli Salvessa

Elokuun silakkavieras: Sielunkumppanuutta ja silakoita

Puheen pulputus ei heti lopu, kun tämä eläväinen kolmikko kohtaa Salven pyöreässä pöydässä. Silakoiden äärellä vaihtuvat niin kuulumiset kuin parhaat bisnesideat.
Aikanaan työtapahtumassa tutustuneet viihde- ja PR-alan ammattilaiset Nisa, Jan ja Veli tapaavat Salvessa viikottain. Tapahtumat liittävät heidät yhteen edelleen. Vuosien varrella on järjestetty niin ystävien syntymäpäiväjuhlia kuin yleisölle suunnattuja viihdetapahtumia – ja kaikkea siltä väliltä. 
 
"Me ollaan siellä, missä tapahtuu ja yleensä järjestäjän roolissa", Nisa naurahtaa.
 
Parhaillaan ryhmä viimeistelee omaa, syksyllä järjestettävää Pride-tapahtumaa. 
 
"On aivan ihanaa, kun on löytänyt tällaiset sielunkumppanit, joilta saa voimaa ja luomisen paloa", Nisa toteaa. "Viihdealalla tehdään töitä tosi itsenäisesti ja jos ei vaihtaisi ideoita muiden kanssa, tylsistyisi. Tämä on meidän oma, ihana tiimi."
 
"Salveen tullaan aina jos Nisa saa päättää. Hän kun asuu samassa korttelissa", Jan nauraa.
 
"On niitä syitä muitakin. Täällä on rento tunnelma ja hyvän henkilökunnan ansiosta tunnemme itsemme aina tervetulleiksi", Veli jatkaa. "Salve on muuten yksi niistä harvoista paikoista, jonne voi tehdä lounaallekin pöytävarauksen, plussaa siitä. Ja pöytien väljä asettelu mahdollistaa rauhalliset keskustelut." 
 
Salvessa ystävysten lautaselta löytyy usein silakoita. Kokonaisina voissa paistetut silakat muistuttavat Nisaa isoisän kanssa tehdyistä kalastusretkistä lapsuudenmaisemissa Ranskassa.
 
"Näissä on sama, herkullinen vastapyydetyn kalan maku."