7 x parhaat parsa-annokset Helsingissä – Katso S-Edut!

Parsaviikot 17.4.–30.5.

Belgessä, Casa Largossa, Fredde’sissä, Kappelissa, La Famigliassa, Salvessa ja Vltavassa vietetään parsaviikkoja 17.4. alkaen. Ravintoloistamme löydät sesongin suosikkiherkun kaikissa sen eri muodoissa. Tutustu jokaisen ravintolan uniikkeihin parsa-annoksiin ja tee pöytävaraus helposti netissä!

1. Belge

Belgen parsamenu on täynnä toinen toistaan herkullisempia makuja kuohkeasta parsakeitosta alkaen. Lämpimän suosituksen saa S-Etukortilla edullisempi annos ankanrintaa vihreän parsan, palsternakkapyreen ja kirsikkakastikkeen kera. Lasillinen raikasta rieslingiä tai belgialainen olut täydentää makunautinnon.

Ankanrintaa sekä vihreää parsaa S-Etukortilla 29,60 € (norm. 34,90 €)

Katso koko menu »

Varaa pöytä »

2. Casa Largo

Aivan Helsingin ytimessä sijaitsevaan Casa Largoon on helppo tehdä parsatreffit ystävän kanssa. Espanjalaisten makujen taitajana ravintola tarjoilee alkuruoat tapaksina. Pääruokana nautitaan paistettua siikaa valkoisen ja vihreän parsan kera tai vaihtoehtoisesti grillattua saksanhirveä valkoisella parsalla ja sherrykastikkeella. Valitse makusi mukaan tai koko menu edullisemmin!

Kolmen ruokalajin parsamenu S-Etukortilla 58,70 € (norm. 69,00 €)

Katso koko menu »

Varaa pöytä »

3. Fredde’s

Fredde’sissä sesongin parasta herkkua maistellaan grillattuna niin burratan kuin naudan entrecôten kanssa. Kokeile myös jotain uutta – parsapizzaa! Jälkiruoassa on jo aavistus kesää: tuoretta mansikkaa ja timjamipannacottaa. Valitse valmis kolmen ruokalajin menu tai maistele parsaa valitsemalla juuri sinun makuusi sopivat annokset.

Kolmen ruokalajin parsamenu S-Etukortilla 49,30 € (norm. 58,00 €)

Katso koko menu »

Varaa pöytä »

4. Kappeli

Parsaviikot on kiistatta kevään herkullisinta aikaa. Kappelissa parsa taipuukin moneksi makuelämykseksi. Alkuruoaksi suosittelemme tyylikästä, S-Etukortilla edullisempaa annosta valkoista parsaa, lohipastramia ja dijon-appelsiinikastiketta. Valitse sitten pääruoka makusi mukaan. Ja jälkiruoka – se on kuin kesä kielelläsi, raparperisorbettia ja sitruuna-mansikkakakkua!

Valkoista parsaa, lohipastramia ja dijon-appelsiinikastiketta S-Etukortilla 16,20 € (norm. 19,00 €)

Katso koko menu »

Varaa pöytä »

5. La Famiglia

La Famiglian parsamenu on tarjolla sekä Helsingissä että Flamingossa. Parsaa maistellaan perinteiseen tapaan hollandaisekastikkeen kanssa, risottona sekä karitsan paahtopaistin kera. Valitse koko menu edullisemmin S-Etukortilla tai valitse haluamasi annokset makusi mukaan. Makea suositus jälkiruoalle, ihanalle italialaityyliselle valkosuklaatiramisulle!

Menù asparagi – kolmen ruokalajin parsamenu – S-Etukortilla 45,00 € (norm. 53,90 €)

Katso koko menu »

Varaa pöytä:
Helsinki »
Flamingo »

6. Salve

Missäpä muualla hyödynnettäisiin meren antimia niin rikkaasti kuin Salvessa. Ravintolassa nautitaan niin lohta kuin nieriääkin vihreän ja valkoisen parsan makuparina. Myös varma nälän kukistaja Oskarin leike on saanut seurakseen hienostuneen parsan. Salven erikoisuus on tänä vuonna parsapannacotta. Tutustu annoksiin ja tee pöytävaraus!

Kolmen ruokalajin parsamenu S-Etukortilla 42,00 € (norm. 49,00 €)

Katso koko menu »

Varaa pöytä »

7. Vltava

Kaksi herkkua – kevät ja parsat – kuuluvat Vltavassa yhteen. Tule herkuttelemaan yksin tai yhdessä ystävien kanssa sesonkimaulla, jota on tarjolla monella tapaa. Kokeile vaikkapa S-Etukortilla edullisempaa pariloitua lohta hollandaisekastikkeen sekä vihreän ja valkoisen parsan kera. Tutustu koko menuun ja tee pöytävaraus kätevästi netissä!

Pariloitua lohta S-Etukortilla 26,50 € (norm. 31,00 €)

Katso koko menu »

Varaa pöytä »

Katso lisää: Tiesitkö tämän parsasta? Kiinnostavimmat faktat ja reseptivinkit ››

Parsaviikot 17.4.–30.5.

Katso menut

Näissä ravintoloissa

Ravintolaketjut

Amarillo
Babista Kebab Revolution
Bacaro Doppio Cafe & Deli
Bistro
Chico's
Coffee House
Frans & les Femmes
Grill it!
Hesburger
Hophaus
La Famiglia
Oksa
Oluthuoneet
PizzaBuffa
Presso
Prisma Cafe
Public Corner
Rosso
Rosso Express
Rosso Pizza
Spaghetteria
Trattoria
VENN