Siirry pääsisältöön

Parsaviikot 2025

Parsaviikot 2025

Parsaviikot 2025

Tervetuloa parsaviikoille 2025!

Parsakausi 2025 on täällä!

Juhlista kevättä herkuttelemalla! Ja mikä olisikaan varmempi kevään merkki kuin parsaviikot. Kevätsesongin varmasti halutuimmat herkut, valkoiset ja vihreät parsat, valmistuvat ravintoloissamme monin eri tavoin. Paistettuna, grillattuna, keitettynä –miten sinä nautit parsan mieluiten? Kun haluat herkutella pitkän kaavan mukaan, suosittelemme valitsemaan kokonaisen parsamenun.

Tutustu ravintoloidemme parsamenuihin alla ja varaa pöytä!

Ladataan...

Ladataan...

Parsaviikot 2025

Monet odottavat parsakauden alkua koko vuoden. Parsan satokausi alkaa huhtikuussa, ja samalla käynnistyvät myös ravintoloiden suositut parsaviikot. Parsat maistuvat erinomaisesti kevään juhlakaudella: pääsiäisenä, vappuna ja äitienpäivänä.

Yksinkertaisimmillaan hienostunut parsa herkutellaan hollandaisekastikkeen kanssa, mutta se on loistava kaveri vaikkapa kotimaiselle kalalle. Vihreällä ja valkoisella parsalla on omat kannattajakuntansa, mutta tiesitkö, mitä eroa niillä on?

Lue lisää: Tiesitkö tämän parsoista? »

Parsaviikot 2025

Monet odottavat parsakauden alkua koko vuoden. Parsan satokausi alkaa huhtikuussa, ja samalla käynnistyvät myös ravintoloiden suositut parsaviikot. Parsat maistuvat erinomaisesti kevään juhlakaudella: pääsiäisenä, vappuna ja äitienpäivänä.

Yksinkertaisimmillaan hienostunut parsa herkutellaan hollandaisekastikkeen kanssa, mutta se on loistava kaveri vaikkapa kotimaiselle kalalle. Vihreällä ja valkoisella parsalla on omat kannattajakuntansa, mutta tiesitkö, mitä eroa niillä on?

Lue lisää: Tiesitkö tämän parsoista? »

Ravintolaketjut

Ravintolaketjut